Xbox Game Pass 1 € Pelit

Xbox Game Pass on videopeliyritysten tarjoama palvelu, jonka avulla käyttäjillä on rajoittamaton pääsy valikoimaan ladattavia pelejä. Tämä tarkoittaa sitä, että he voivat valita valtavan nimikeluettelon ja heidän on ostettava vain pelipassi voidakseen ladata ne. Tilausmaksut vaihtelevat sen mukaan, mitä palvelua päätät käyttää, mutta useimmat verkkosivustot tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämän avulla voit ladata ja testata palvelua rajoitetun ajan, ennen kuin päätät jatkaa. Suurin osa käyttäjistä katsoo, että järjestelmä on sekä kätevä että arvokas, koska se tarkoittaa, että heidän ei tarvitse sitoutua kuukausimaksuun pelikonsolista.

Xbox Game Passilla on monia etuja, kuten rajoittamaton pääsy moniin uusiin julkaisuihin. Joka kuukausi käytettävissä olevien pelien valikoima kasvaa ja jännittyy. Löydät kaikentyyppisiä medioita, mukaan lukien elokuvat, musiikki, televisio-ohjelmat ja jopa videopelit, näiltä verkkosivustoilta. Näitä pelejä voi pelata millä tahansa Xboxilla, mikä tarkoittaa, että ystäväsi ja perheesi voivat pelata yhdessä tarvitsematta huolehtia siitä, pääsetkö niihin.

Tämän järjestelmän haittapuoli on, että voit pelata vain tällä hetkellä tarjolla olevia pelejä. Jos satut ostamaan pelin, jota ei tällä hetkellä ole saatavana, et voi ladata sitä ja pelata sitä. Tämän seurauksena sinun on luotettava sivustoihin, jotka tarjoavat tätä palvelua pysyäksesi ajan tasalla. Jos haluamiasi pelejä ei enää julkaista, et voi mitenkään saada niitä käsiisi. Monissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että sinun on odotettava, kunnes otsikot tulevat jälleen saataville.

On kuitenkin myös etuja, kun pelaat säännöllisesti Xbox Game Passia. Ensinnäkin voit säästää huomattavan määrän rahaa peleissä, joista olet muuten joutunut maksamaan täyden hinnan. Tiedät tarkalleen milloin paras myynti on tulossa, jotta voit varastoida suosikkisi. Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, milloin voit pelata, koska myyntiä ei ole! Se on täysin riippuvainen siitä, milloin haluat pelata ja kun kaupat päättävät, että tarpeeksi paljon ihmisiä ostaa niitä seuraavaa suurta myyntiä varten.

Muista myös, että nämä passit eivät ole automaattisia. Sinun on käytävä aktiivisesti verkossa ja pyydettävä pelipassi, muuten et ole oikeutettu saamaan sitä. Sinua saatetaan myös vaatia vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit aina vaihtaa sivustosta toiseen ja yrittää saada toisen Xbox-pelipassin. Paras tapa selvittää, saatko paremman tarjouksen muualla, on jatkaa etsimistä.

Muista myös, että voit peruuttaa Xbox Game Passes -rekisteröinnin milloin tahansa. Useimmat sivustot sallivat sinun tehdä niin, kun olet saanut passisi, mutta jotkut vaativat sinua soittamaan heille peruuttamiseksi. Saatat joutua antamaan myös lisätietoja, kuten koko nimesi ja osoitteesi, jotka voivat vaikuttaa kykyynsi siirtää rekisteröintiäsi. Kun olet tehnyt valintasi ja alkanut ostaa pelejä, sinun on pidettävä passisi aktiivisena. Jos joskus tunnet tarvetta peruuttaa, voit.