William Hill Ei Rekisteröitymistä

William Hillin rekisteröintiä, ei voittoa eikä maksua -järjestelmää ei ole kuvattu ”vilpilliseksi online-rahan ansaintajärjestelmäksi”. Tämä on toiseksi suosituin Internet-markkinointiohjelma verkossa. Se myytiin alun perin tilausmaksusta ja myytiin sitten ilman rekisteröitymistä maksua vastaan. Ongelmana on, että ihmiset kirjautuvat ohjelmaan ajatellen, että he voivat ansaita suuren prosenttiosuuden alkuperäisen asiakkaansa saamasta summasta.

Ne, jotka ajattelevat, että tämä on helppo saada pettymään, kun asiat eivät mene omalla tavallaan. Ne, jotka uskovat pystyvänsä saamaan jotain turhaan, ovat todennäköisesti pettyneitä. Erona on, että ne, jotka olivat valmiita maksamaan hinnan ohjelmasta, olivat todennäköisemmin tyytyväisiä tuloksiin. Ne, jotka eivät halunneet maksaa hinnasta ohjelmasta, olivat todennäköisesti pettyneitä tuloksiinsa.

William Hill haluaa edelleen kannustaa ihmisiä rekisteröitymään hänen ohjelmaansa. Valitettavasti ohjelman toiminnassa on vain yksi iso ongelma. Kuka tahansa voi yksinkertaisesti luoda väärennetyn tilin ja myydä tuotteita ja palveluja kuluttajille hyvin pienillä vaikeuksilla. Ainoa syy miksi nämä ihmiset rekisteröidyivät yritykseen, on se, että he todella uskovat pystyvänsä tekemään jotain mahdollisuudesta. Jos he todella voisivat saada jotain tarjouksesta, he eivät olisi allekirjoittaneet ensin.

Internetissä on paljon laillisia mahdollisuuksia. Ne, jotka yrittävät myydä samoja tuotteita, joita nämä ohjelmat tarjoavat, kokevat todennäköisesti vain vähän tai ei lainkaan menestystä. Tähän on kaksi pääasiallista syytä. Yksilöiden tarjoamat tuotteet ovat heikkolaatuisia, ja henkilöt, jotka yrittävät myydä niitä, eivät ole tietoisia tuotteista. Ei voittoa ilman maksua -ohjelmalla voit olla varma, että tuotteet ovat laillisia ja niitä myyvät ihmiset eivät yritä vetää sinulle nopeaa tuotetta.

Jos sinulla on kysyttävää näistä tuotteista tai yrityksestä, joka tarjoaa heille, voit yksinkertaisesti käydä heidän verkkosivuillaan ja puhua siitä jonkun kanssa. On tärkeää ymmärtää, että monet näistä ns. Yrityksistä eivät tarjoa tukea kirjautumisprosessin aikana. Jos sinulla on kysyttävää, kysy aina ennen ostamista. Jotkut tarjoavat tukea alkuperäisen ilmaisen kokeilun päättymisen jälkeen, mutta tätä tukea on yleensä saatavana vain puhelimitse tai sähköpostitse.

Kun on kyse mahdollisuudesta, joka vaatii kirjautumismaksun etkä halua vaarantaa aikaa, rahaa tai edes yksityisyyttäsi, sinun tulee välttää liittymistä mihinkään rekisteröintiä edellyttävään ohjelmaan. Yritykset, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä tuotteilleen, ovat hyvä paikka aloittaa. Jos valitsemasi tuote vaatii pienen maksun, sinun ei tarvitse huolehtia ajanhukasta yritykselle, joka ei ole aikasi arvoinen. Löydät paljon tietoa etsimäsi tuotteesta yksinkertaisesti tekemällä yksinkertaisen haun verkossa. Jos olet kiinnostunut ilmaisesta kokeilusta, sinun on todennäköisesti tehtävä maksullinen haku selvittääkseen, mitä haluamasi tuote sisältää.