Veikkaus Fi Fi Omat Pelit

Pidätkö vedonlyönnistä suosikki jalkapallopeleistäsi? Jos olet, sinun on tiedettävä, että se ei ole helppo työ. Ennen vedonlyöntiä sinun on tehtävä paljon kotitehtäviä, joihin kuuluu jalkapallopelien tilastojen ja joukkueen muodon tunteminen. Tämä artikkeli opettaa sinulle, miten lyödä jalkapallovetosi jokaisesta pelistä, jotta voit olla varma voittosi saamisesta. Lue lisää siitä, miten edetä.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä ennen vedonlyöntiäsi, on tilastoista ja muodosta. Kaikilla joukkueilla on oma muoto, etkä voi mitenkään tarkistaa sitä joka ikinen päivä. Mutta jos olet vakava jalkapallofani, joka ei välitä muutaman vedon menettämisestä, se on työn arvoinen. Voit aloittaa tarkistamalla vastustajan joukkueen muodon ja yrittämällä analysoida, voittavatko vai häviävätkö he lomakkeen perusteella.

Kun tilastot ovat käytettävissäsi, tulee analyysin tärkein osa – vedonlyöntiodotukset. Sinun on päätettävä, lyötkö vetoa suurelle vai pienelle pelille. Jos luulet lähtöviivan olevan riittämätön ja mielestäsi joukkueella on mahdollisuus voittaa muutama ottelu, on parempi lyödä vetoa pienestä. Kuitenkin, jos luulet lähtöviivan olevan melko hyvä, on suositeltavaa lyödä vetoa isoa peliä varten.

On parasta tehdä tutkimuksesi ennen kuin asetat vetosi tietylle pelille. Kun olet tehnyt tutkimuksen, sinun on tiedettävä pelaajista ja heidän tilastoistaan. Jos esimerkiksi lyöt vetoa pelaajasta, kuten Wayne Rooney, joka ei ole vielä tehnyt maalia tällä kaudella, on turhaa lyödä vetoa hänestä. Se tarkoittaisi rahasi tuhlaamista ja olet tuhlannut sen vain, jos pelaaja ei tee mitään maalia. Siksi sinun tulisi käyttää aikaa, ennen kuin todella lyö vetoa tietystä pelistä.

Vedonlyönti FiFi-liigassa on erittäin helppoa. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes olla Internet-taju panoksesi tekemiseen. Sinun ei tarvitse edes käyttää paljon rahaa voidaksesi tehdä niin. Suurin osa FiFi-liigassa pelaajista käyttää ilmaisia ​​vetoja.

On suositeltavaa lukea joukkueen historia ennen vedonlyöntiä peliin. Tällä tavalla tiedät mitä joukkue on tarkalleen tehnyt ja miten he menestyvät tiettyjä joukkueita vastaan. Kun tiedät kaikki nämä yksityiskohdat, tiedät kumpi joukkue pystyy voittamaan pelejä. Tällä tavalla voit lyödä vetosi joukkueelle, jolla on parempi tulos muita joukkueita vastaan. Lopuksi on myös tärkeää huomata, että pelejä ei voiteta tai menetetä tunteiden perusteella.