Veikkauksen Ilmaispelit Kiitos

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun latain yhden uusista Veikkaus-peleistä tietokoneelleni. Sain yhden nimeltään Gun Fire on Wheels. Tässä pelissä oletetaan olevan osa eliittiryhmää ihmisiä, jotka ovat ulkona preerioilla ja yrittävät pelastaa mahdollisimman monta lehmää.

Minun on sanottava, että tässä pelissä se on melko hauskaa ja rentouttavaa, sinun täytyy ampua vihollisia ja kanoja kohtaan, mutta muutaman kerran menetin kontekstin siitä, mitä yritin tehdä, joten päädyin vain leikkaamaan ruoho liian. Se olisi voinut olla ongelma, mutta luulen, että se on vain osa peliä. Kun olet tottunut pelaamaan muiden eläinten kanssa, aloitat ammunta kaikkeen.

Koko pelin aloittaminen vie jonkin aikaa. On melko hauskaa nähdä kaikki erilaiset tapahtumat niiden edetessä. Voit katsella lehmien elinkaarta ja seurauksena olevia tapahtumia. Peliä selatessasi huomaat erilaisia ​​esteitä ja haasteita, joita kohtaat yrittäessäsi pitää lehmät hengissä.

Mielestäni tämä peli on hieno. Se saa sinut käyttämään asetta ensimmäisen persoonan näkymässä. Pidän myös todella erilaisista tapahtumista, joita tapahtuu pelin edetessä. On mukavaa saada erilaisia ​​eläimiä, jotka sinun on tapettava pelin eri vaiheissa.

Grafiikka ei ole loistava, mutta ei myöskään kauhea. Äänitehosteet ovat mitä odotat PC-peliltä. On vain pari tasoa, jotka ovat todella haastavia, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä niin paljon, koska loppu peli on melko helppoa. Kaiken kaikkiaan tämä peli on hauska ja viihdyttävä. Jos pidät ajoneuvopeleistä, nautit tästä pelistä.

Parasta tässä pelissä on, että se on täysin ilmainen. Voit ladata sen ja toistaa sitä heti. Sinun ei tarvitse odottaa, että se latautuu tietokoneellesi. Jos pidät tällaisista peleistä, rakastat Vekausia. Toivon, että sinulla on hieno peli ja että olet koukussa pelaamaan tätä peliä.

Muista, että jos haluat laadukkaan pelin, sinun pitäisi yrittää löytää Vekaus myytävänä. On mahdollista saada pari haltuunsa hieman halvemmalla kuin yhden täysi hinta. Näin saat enemmän rahoillesi. Älä anna itsesi ohittaa mahdollisuutta säästää rahaa. Et tule katumaan sitä.

Muista, että verkossa on paljon hyviä ilmaisia ​​pelejä. Sinun pitäisi katsoa ympärillesi ja nähdä, mitä löydät. Ei ole mitään syytä maksaa täyttä hintaa mistään. Sinun pitäisi ehdottomasti tehdä, jos saat pelejä ilmaiseksi.