Valtti 02 2015 Pelit Marraskuu

Trump Simulator -peli on simulaattori yrityksen johtamisesta ja ehdokkuudesta Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Pelaaja voi hyödyntää vaalien mahdollisuutta ja luoda unelmansa liiketoiminnan perustamalla ja johtamalla omaa yritystään. Pelistä on paljon versioita, joista voi nauttia, ja yksi viimeisimmistä on trumpsimulaattori tammikuu 2020. Tämä suosittu pelin uusi versio on vielä edistynein grafiikan, ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisten ohjainten suhteen. Itse asiassa voit todella pelata peliä suoraan olohuoneesi tietokoneesta.

Jos sinut valitaan Yhdysvaltain presidentiksi, sinulla on runsaasti aikaa ja voimaa rakentaa yritystäsi ja saada se kasvamaan. Aloittaessasi pienyrityksenä sinun on laajennettava yritystäsi allekirjoittamalla sopimuksia suuryritysten kanssa. Menestyksesi riippuu siitä, kuinka hyvin hoidat taloutesi, kuinka hyvin hoidat henkilöstösi, kuinka hyvin hoidat brändäystäsi ja kuinka paljon pystyt mainostamaan yritystäsi. Älä unohda, että olet ehdolla useita kertoja toimikautesi aikana, joten sinun on oltava valmis kaikkiin tilanteisiin. Viimeinen haluamasi asia on menettää valta Washingtonissa, koska aika loppui.

Kun aloitat pelin pelaamisen, pelaat liikenaisena, joka tunnetaan nimellä Hillary Clinton. Presidentinpaikan ehdokkaana sinun on keskityttävä tulemaan politiikan tehokkaimmaksi voimaksi tänään. Voit saavuttaa tämän rakentamalla poliittisen kampanjasi, valitsemalla ja järjestämällä kabinettisi, käsittelemällä monia arvaamattoman talouden aiheuttamia esteitä ja varmistamalla, että kaikilla amerikkalaisilla on mahdollisuus parempaan elämään.

Kampanjasi aikana tapaat todennäköisesti monenlaisia ​​ihmisiä, mukaan lukien sellaisia, joita saatat pitää uhkana asemallesi. Koska trumpilla on voimakkaita kannattajia, sinun on oltava varovainen suhtautuessasi näihin neuvonantajiin. Joskus on parasta pysyä poissa tieltään ja antaa heidän tehdä mitä haluavat. Pelatessasi trumpina sinulla on kyky valita neuvonantajat, joita käytät viisaasti ja ketä potkaista, kun he osoittautuvat hyödyttömiksi sinulle.

Presidentin kampanjan edetessä löydät itsesi viettämään paljon aikaa Valkoisessa talossa. Sinun on käsiteltävä Amerikan tällä hetkellä kohtaamia monia ongelmia, kuten työpaikkojen menetyksiä, hintojen nousua, terrorismia, terveydenhuollon kustannuksia ja muita huolenaiheita. Hallitusta ympäröi myös useita asioita, joiden ratkaisemiseksi voit pelata trumpina. Yksi parhaista asioista pelata verkkopelejä on, että voit käyttää erilaisia ​​tekniikoita ja strategioita saadaksesi valitun ehdokkaasi soikeaan toimistoon.

Näiden pelien grafiikka on erinomainen ja auttaa pitämään sinut viihdyttämässä monissa tilanteissa ja tehtävissä, joita hahmosi voi kohdata. Lisäksi voit nauttia pelin yleisestä tahdista sekä pelin nopeasta nopeudesta. Saatat jopa löytää itsesi nauraen aika ajoin, kun teet monia virheitä, joita sinulta vaaditaan tässä poliittisessa kampanjassa. Kaiken kaikkiaan trumpisimulaattoripelien pelaaminen verkossa tarjoaa kokemuksen, joka on sekä hauskaa että jännittävää, samalla kun voit vaikuttaa presidentinvaalien tulokseen.