Valokuva Ray Pelit

Photo Ray on Adobe Systems Incorporatedin tuotemerkki, jonka tarkoituksena on tarjota lapsille hauskoja ja opettavia kokemuksia Internetin kautta. Sitä voidaan käyttää valokuvien retusointiin, kuvankäsittelyyn ja muokkaamiseen, kuvanparannukseen ja kuvan retusointiin. Photo Ray -pelejä on saatavana freeware- ja shareware-ohjelmien kautta. Ilmaisohjelman avulla voit ladata ohjelmiston vapaasti, kun taas jakaminen vaatii maksua. Voit myös saada päivityksiä sähköpostitse.

Pelin luokka sisältää sekä esineiden käsittelyn että kuvankäsittelyn. Kohteen käsittely antaa pelaajan kiertää, venyttää, tasoittaa ja kääntää esineitä kahdella tavalla, kun taas kuvankäsittelyluokka antaa mahdollisuuden käyttää suodattimia, koskettaa, teroittaa ja rajata, muuttaa kokoa ja muuttaa värejä. Jokaisessa luokassa on luettelo tuotteista, joka riippuu sen tyypistä. Siirrä hiiri minkä tahansa kohteen päälle tuodaksesi valikko esiin ja valitse sitten toiminto, jonka haluat suorittaa kyseiselle objektille. Jotkin toiminnot eivät välttämättä ole mahdollisia, jos et tiedä kyseisen kohteen tiettyä vaihtoehtoa.

Kuten todellisessa kuvankäsittelyohjelmassa, Photo Ray -pelissä on laaja kuvankäsittelyvaihtoehtojen kirjasto. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon mahdollisuuksia kokeilla erilaisia ​​vaikutuksia. Maun mukaan voit säätää kuvan kontrastia, sävyä ja kirkkautta tai muuttaa sen ulkonäköä kokonaan. Löydät myös laajan luettelon saatavilla olevista väreistä; sinun pitäisi pystyä valitsemaan paletti, joka vastaa nykyistä mielialaasi ja tyyliäsi.

Kuten useimmissa kuvankäsittelypeleissä, valokuvasädepelit vaativat jonkin verran tietokonetta. Tarvitset tietysti perustiedot tietokoneista ja grafiikasta. Voit kuitenkin odottaa monimutkaisuuden olevan selvästi korkeampi kuin tavallisilla valokuvien muokkausohjelmilla. Itse asiassa jopa asiantuntijat pitävät Photo Ray -grafiikkaa melko haastavana. Joten, jos luulet, että et ole niin hyvä grafiikassa ja kuvankäsittelyssä, kannattaa pitää kiinni kuvankäsittelyvaihtoehdoista, jotka eivät vaadi valokuvien liian monimutkaista käsittelyä.

Jos luulet Photo Ray -pelien olevan liian vaikeita ja tylsiä, voit aina ladata yksinkertaisen version pelistä Internetistä kokeilla. Tai voit ostaa vain täysversion saadaksesi edistyksen kuvankäsittelyssä. Muista kuitenkin antaa itsellesi tarpeeksi aikaa oppia käyttämään uutta valokuvankäsittelyohjelmistoa.

Photo Ray -pelien avulla voit tehdä hienoja valokuvakilpailuja, kuten tehdä valokuvan, joka vastaa tietyn kirjan otsikkoa. Jos haluat valokuvakilpailujen olevan hauskempia ja miellyttävämpiä, voit kokeilla omien valokuvapulmiesi tekemistä Photo Ray -grafiikkaeditorilla. Verkossa on paljon valokuvapulmia, ja sivustoilla on yleensä ohjeita käyttäjille. Voit myös kokeilla kättäsi tehdä omia tatuointikuvia käyttämällä ohjelman tatuointikuvien muokkaustyökaluja. Mutta älä unohda, että edes nämä lisäominaisuudet ovat vain avauskivi sinulle, kun haluat oppia lisää kuvankäsittelystä, joten älä tule tyytymättömäksi. Jatka etsimällä lisää Photo Ray -pelejä, jotta voit terävöittää taitojasi ja saada aikaan vaikuttavampia valokuvatuloksia.