Töttö Jen Pussaus Pelit

Ostoskassipelit ovat hauskaa kaiken ikäisille tytöille. Tytöt rakastavat tutustua ostosmaailmaan, ja ostopelien luominen on hieno tapa saada heidät yhteen ja pelata hauskaa peliä, josta kaikki voivat nauttia. Itse asiassa tämä ikivanha peli on kestänyt vuosikymmenien ajan ja jatkuu edelleen vahvana. Tyttöjen ostoskasseja on monenlaisia, ja niitä on myös monia eri aiheita. Sinun on löydettävä lapsellesi sopiva.

Yksi suosituimmista on ostoskassin yksinkertainen tappi ostoskassilaudalla. Tätä peliä voidaan muokata sisällyttämällä siihen myös useita muita ideoita. Voit muuttaa värejä vastaamaan lapsesi suosikkivärejä, tai voit lisätä hauskoja kuvioita ja jopa kuvia, jotta se olisi houkuttelevampi tytöille. Niin monilla eri vaihtoehdoilla ei ole ihme, että tämä peli on edelleen tyttöjen suosikki.

Toinen suosikki peli tyttöjen ostoskasseille on saada heidät lajittelemaan laukut värin mukaan. Jos sinulla on lapsi, josta tulee eläimiä, tämä voidaan helposti muuttaa lemmikin etsimiseksi. Voisit antaa heille paperin, jossa on lemmikkieläimen kuva, sekä ohjeet sen kiinni ottamiseksi ja sijoittamiseksi ostoskassiin. Sitten kaikki lajittelivat pussit, ja kuka nappasi nopeimman pussin, voitti. Se voi viedä vähän mielikuvitusta, mutta se voidaan tehdä.

Toinen upea tyttöjen peli, johon liittyy ostoksia, on se, jossa sinun on ostettava jotain tietystä kaupasta. Kaikki istuvat ympyrässä ja tekevät pienen analyysin siitä, mistä ostaa. Jokainen henkilö valitsee suosikkipaikkansa ostoksille ja laskee kuinka monta tuotetta heidän on ostettava saavuttaakseen tietyn dollarin määrän. Heidän on sitten löydettävä esine ja laitettava se laukkuunsa. Kun jokainen löytää kohteen, sen haltijan on palattava ostoskeskukseen rahalla ja ilmoitettava sen ostamisesta.

Toinen tyttöjen ostoskassien peli on nimeltään ”laukun varastaminen”. Tässä pelissä ryhmälle tyttöjä annetaan laukku, johon on merkitty jonkinlainen tieto. Kun ne avaavat pussin, sen sisälle asetetaan erilaisia ​​esineitä. Muutamat ensimmäiset pussit ovat tyhjät, ja mitä enemmän asioita laitat pussiin, sitä korkeampi pisteet. Se voi kuitenkin palata, jos et puhdista laukkua matkan aikana, joten pidä puhdistusliuos kätevä!

Internetissä on monia muita tyttöjen ostoskassipelejä. Voit jopa keksiä itse! Valitse teema, vaatteet, tee hahmo, kaikki todella! Olet valmis.