Tommi Ja Jerry Pelit

Tommi ja Jerry: Train Runners vs.Runners on yksi tämän päivän ladatuimmista iPhone-sovelluksista. Sovellus on simulointipeli, jossa toimit veturin kapellimestarina. Voit myös tehdä valintoja kohteista, joihin haluat päästä. Pelin päähenkilö on Tommi, poika, joka hoitaa omaa tavaraliikennepalvelua. Hän pyrkii tarjoamaan palveluja, jotka takaavat asiakkaille laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Asiat menevät kuitenkin pieleen, kun asiakkaat kieltäytyvät maksamasta hänen palveluistaan.

Yksi asioista, joita rakastat tässä pelissä, on sen käyttö oikeilla junilla. Lisäksi se hyödyntää täysin iPhonen kiihtyvyysanturia ja antaa sinun määrittää veturin nopeuden. Tommin päätavoitteena on ansaita mahdollisimman paljon rahaa, ja hänen käyttämänsä juna on syy siihen, miksi hänelle annetaan ylimääräisiä palkkiotarkistuksia joka kerta, kun hän suorittaa onnistuneen ajon. Nämä onnistuneet juoksut ansaitsevat hänelle bonusrahaa, jonka avulla hän voi ostaa uusia laitteita liiketoimintaansa.

Tämä on yksi parhaista iPhone-sovelluksista. Jos rakastat pelata pelejä, jotka antavat mielikuvituksesi valloilleen, tämä on ehdottomasti sinulle. Tommi ja Jerry: Train Runners VS. Runnersilla on useita haastavia tasoja, joten se on pelattava peli, ja tämä on yksi niistä peleistä, jotka pitävät sinut palaamassa lisää.

Grafiikka ja ääni julkaisussa Tommi and Jerry: Train Runners VS. Juoksijat ovat molemmat vaikuttavia. Grafiikka on terävä ja erittäin hyvin suunniteltu, ja siinä käytetään yksinkertaisia ​​kuvioita varmistaakseen, että ne eivät häiritse pelin pääideaa. Yleinen ääniraita on yhtä tarttuvaa kuin grafiikka, luoden ympäristön, joka saa sinut nauramaan tai ainakin viihdyttämään täysin. Peli ei sisällä pelin sisäisiä mainoksia, ja voit jopa valita, minkä raidan haluat kuunnella!

Ohjausjärjestelmä Tommissa ja Jerryssä: Train Runners VS. Runners on yksinkertainen, mutta reagoiva. Voit zoomata näyttöä sisään ja ulos, muuttaa junien nopeutta ja jopa pysäyttää ne pelin puolivälissä. Se on paljon, koska et tuhlaa aikaa yrittäessäsi selvittää, miten näytön toimintaa hallitaan. Yleinen käyttöliittymä on puhdas ja siisti, mikä helpottaa pelaamista. Musiikki sopii täydellisesti sarjakuvaan ja sopii melko hyvin pelin yleiseen sävyyn.

Tommi ja Jerry: Train Runners VS. Runners on ehdottomasti peli, jonka haluat ladata. Se on hieno idea ja hauskaa kaikille mukana oleville. Se on saatavilla ilmaiseksi iTunes App Storesta, joten ei ole mitään syytä olla lataamatta sitä. Jos et ole pelannut tätä peliä aiemmin, on hyvä idea tarkistaa se ja tarkistaa, pidätkö siitä. Tulet todennäköisesti rakastumaan siihen!