Tiimi Ase Peli

Käsillä oleva tehtävä: Tätä joukkueen asepeliä varten sinun on lähetettävä viiden metsästäjän joukkue erämaahan, poistettava mahdollisimman monta kohdetta ja palattava sitten leirintäalueesi turvallisuuteen. Kuulostaa tarpeeksi yksinkertaiselta, eikö? No, se muuttuu paljon monimutkaisemmaksi. Itse asiassa, jos luulet vastaavasi haasteeseen, valmistaudu hämmästymään!

Käsillä oleva tehtävä: Osana pelitilaa saat mahdollisuuden valita erilaisista aseista osana ampujasi varusteita. Jokaisella on oma taitojoukonsa ja käyttöskenaario. Joten, kuten voitte kuvitella, ruoan ja suojan metsästys tuottaa vain rajallisia tuloksia tässä joukkueen asepelimoodissa. Päätavoitteena on, että yksittäinen pelaaja tappaa mahdollisimman monta kohdetta valitulla aseellaan kuolematta. Mutta myös tässä saalis on, että jokaisesta osallistujan taposta hänen aseensa vaihdetaan automaattisesti eri aseeksi käytettäväksi toisessa metsästysistunnossa.

Joten, kun valitset aseen, muista valita voimakas! Tässä pelitilassa on kahden tyyppisiä pelitiloja: Team Gun Fight tai Head-to-head. Jokainen joukkue koostuu kahdesta henkilöstä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan. Team Gun Fight -pelissä pelaajat kilpailevat poistamaan toisiaan luoteilla. Aika alkaa laskea, kun joukkueen jäsen on osunut, ja ajastin määrittää ajan, jonka pelaajan on poistettava vastustajan ase ennen kuin aika loppuu.

Tämän moninpelin toista pelitilaa kutsutaan Head-to-head. Tässä pelitilassa jokaisella joukkueen jäsenellä on henkilökohtainen tavoite, toisin kuin Team Gun Fightissa, jossa heidän on poistettava toisistaan ​​aseillaan. Tässä pelitilassa on vain yksi tavoite, toisin sanoen poistaa toisen joukkueen tavoitteet ennen kuin aika loppuu. Se on yksinkertaista, mutta samalla hieman epärealistista. Aseiden osalta pistooleja, kiväärejä ja jopa veitsiä voidaan käyttää Head-to-head-pelin aikana. Vaikka kaikkia tämän pelitilan aseita ei ole täysin mukautettavissa, niillä on omat ominaisuutensa, jotka tekevät niistä erittäin pelottavia aseita.

Kun olet oppinut pelin perusteet, voit nyt yrittää hallita kolmannen osan tästä monen pelaajan ammuntahybridi; hyökkäysreitti. Tätä varten sinun on joko käytettävä vain yhtä joukkueen asetta tai kahden tai kolmen rynnäkkökiväärin, neljän käsiaseen ja yhden haulikon yhdistelmää hyökkäysreitilläsi. Muista, että saat enemmän pisteitä, jos hävität kaikki vastustajan kohteet antamatta heidän paeta. Pisteesi kasvaa myös pidempään, kun pidät hyökkäysvyöhykettä painamatta käynnistämättä vihollisen aaltoja.

Kilpailuedun viimeinen osa sisältää parhaan mahdollisen aseen valitsemisen ja sen käytön. Haluat ehkä kokeilla tiettyä asetta, jota et käyttänyt edellisillä kierroksilla, varsinkin jos sen zoomauskyky on auki. Saatat myös haluta vaihtaa ensisijaista ja toissijaista asettasi mukauttamaan niitä mieltymystesi mukaan. Ajatuksena on varmistaa, että pystyt hallitsemaan kaikkia pelin osa-alueita aseesi ja taktiikkasi avulla, jotka ovat yksi tekijöistä, jotka voivat muuttaa tämän joukkueen asepelin mestariteokseksi. Kokeile tänään, mitä tämä kiehtova moninpeliase voi tehdä sinulle!