Talleta 20e Saat 80e

Tämä ei ole isoäitisi vakuutus, vaan progressiivisen vakuutuksen säästötili, jonka avulla voit säästää 20 prosenttia autovakuutuksesta maksamastasi summasta. Sitä kutsutaan todella progressiiviseksi rahaksi. Se, mitä se tekee sinulle, on maksaa sinulle valtion lain edellyttämä vähimmäismäärä kuukausittain, vaikka sinulla ei olisi tarpeeksi. Se säästää rahaa. Ja koska olet varma, että olet lukenut näitä rivejä, mietit todennäköisesti, miten se todella toimii ja onko se vaivan arvoinen.

Ensimmäiset asiat ensin. Sinun on käytävä paikallisen progressiivisen edustajan luona. Suosittelen, että teet sen henkilökohtaisesti, mutta se riippuu sinusta. Ne löytyvät yleensä verkosta. Kun olet siellä, voit käyttää sovellusta ja vastata joihinkin kysymyksiin.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat yleensä automaattisen vastauksen, joka kertoo sinulle, onko sinut hyväksytty. Älä ole yllättynyt, jos saat kaksi tai kolme tulosta. Se on normaalia. Jos haluat saada kaikki säästöt, sinun on kirjoitettava useammassa kuin yhdessä vastauksessa. Varmista vain, että tiedät osavaltiosi lait.

Kun olet kirjoittanut vastauksiisi ja saanut hyväksynnän, voit säästää vakuutusmaksujasi suuresti. Nyt sinun tarvitsee vain löytää paras tarjous. Teet sen saamalla ilmaisia ​​tarjouksia vähintään kolmelta eri toimistolta. Kun olet tehnyt sen, voit verrata hintaa nähdäksesi, mikä yritys voi säästää eniten rahaa.

Temppu on varmistaa, että tiedät, mitä saat jokaisella tarjouksella. Sinun ei pitäisi vain tarkastella hintaa, vaan myös kuinka kauan politiikka kestää. Monta kertaa huomaat, että halvin käytäntö on itse asiassa pisin. He ilmoittavat sinulle, ovatko ne halvimmat vai pisin. Joten kun etsit politiikkaa, ota se aina huomioon.

On muitakin tapoja, joilla voit todella säästää myös autovakuutuksessa. Yritä nostaa omavastuuta ja pudottaa törmäys ja kattava kattavuus. Se voi todella säästää tonnia rahaa. Lisäksi, jos teet kotitehtäviä, saatat löytää alennuksia, joista et tiennyt ennen!

Viimeinen vinkki on varmistaa, että teet ostoksia verkossa. Voit säästää paitsi paljon rahaa myös verrata käytäntöjä sekunneissa. Tämä on korvaamaton työkalu, kun tarvitset autovakuutusta nopeasti. Jos noudatat näitä vinkkejä, voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen. Sinulla ei ole syytä maksaa enemmän kuin sinulla on.

Lopuksi viimeinen vinkki säästääksesi 20e, saat 80e autovakuutuksellesi, on, ettet koskaan kiirehdi tekemään päätöstä. Se, että jokin tuntuu hyvältä sopimukselta, ei tarkoita, että se sopii sinulle. Yritä käyttää aikaa ja miettiä todella, mitä kukin käytäntö tekee sinulle. Sitten, jos haluat, voit mennä eteenpäin ja ostaa sen. Muista vain lukea hieno tuloste!