Talleta 10 Senttiä

Tämä artikkeli on yksinkertainen tapa ansaita rahaa verkossa tarvitsematta edes lähteä kotoa. Jos sinulla on luottokortti tai pankkitili, on paljon kiinnostusta, jonka voit ansaita tavallisten menojesi lisäksi, mikä voi vaikeuttaa elämistä kuukaudesta toiseen. Joten talleta 10 senttiä tilillesi aina, kun teet ostoksen.

Se saattaa tuntua paljon työltä, mutta jos ajattelet kuinka paljon rahaa voisit säästää, se on ehdottomasti sen arvoista. Sanon, ettei se ole sen arvoista, koska pankit veloittavat sinulta maksun jokaisesta tilillesi asettamastasi dollarista, eivätkä ne anna sinun tallettaa enempää. Mutta jos sinulla on maksukortti etkä käytä sitä, saat tämän palvelun ilmaiseksi verkossa. Yleensä saat kuitenkin viestin heti, joten älä lannistu siitä.

Nyt kun sinulla on tili, voit todella alkaa ansaita rahaa. Aina kun teet ostoksen kortillasi, voit tallettaa pienen summan. Kun summa muunnetaan käteiseksi, se lisätään tililläsi olevaan summaan. Kun se saavuttaa tietyn tason, voit päättää vetää sekin tai tallettaa sen suoraan pankkitilillesi. Useimmat paikat ottavat sekkejä automaattisesti, jos talletat tällä tavoin, mutta joskus ne hyväksyvät myös käteisen.

Nyt kun tiedät kuinka ansaita rahaa näillä ohjelmilla, mietit todennäköisesti, mistä saat nämä ilmaiset sekit. Se on myös yksinkertaista. Jokainen jälleenmyyjä, joka hyväksyy maksut Internetissä, voi myydä sinulle muutaman sentin sekkiä kohti. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä saadaksesi yhden näistä, on käydä sivustolla ja noudattaa ohjeita. Et yleensä saa alennusta heti, mutta jos ostat ympäriinsä, sinun pitäisi pystyä löytämään hyvä hinta. Sitten sinun tarvitsee vain tallettaa raha pankkitilillesi, mikä on helppoa eikä maksa mitään.

Joten nyt sinulla on tämä määritys, sinulla on tilauksesi ja sinulla on ylimääräisiä rahaa. Voit antaa tämän rahan helposti suosikki hyväntekeväisyyteen auttamaan heitä heidän asiansa hoidossa. Valittavana on useita erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, joten on helppo löytää sinulle sopiva. Jos et halua lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, voit aina hankkia osan ostamistasi tuotteista. Jopa 1,50 dollaria sekkiä kohden vaikuttaa!

Jos olet huolissasi siitä, ettet pysty luomaan suurta saldoa tarpeeksi nopeasti, älä huoli! Vähittäiskaupoissa on aina tarjolla erikoisuuksia. Sinun tarvitsee vain tarkistaa myymäläkohtaiset tarjoukset. Varmista myös, että tarkistat verkossa kaikki erikoistarjoukset. Joskus saat jopa 50% alennuksen talletuksestasi, kun annat tarjouskoodin Internetissä olevalla linkillä. Tämä tarkoittaa ilmaista rahaa sinulle ja kaikki mitä teit oli Internetin selaaminen!