T Rex Game

Dinosauruspeli, jota kutsutaan myös T-Rex-peliksi tai Dinosaur Run ja Dinosaur Safari, on online-selainpeli suositussa Google Chrome -selaimessa, joka perustuu dinosauruksiin. Pelin on luonut Sebastien Gabriel vuonna 2020, ja siihen pääsee käsiksi lyömällä välilyöntiä offline-tilassa. Pelin suunnittelu on saanut vaikutteita esihistoriallisista ajoista. Pelaajan on hallittava erilaisia ​​saalista ja saalista olevia olentoja hyvin rajoitetussa ajassa, jotta se saisi alas mahdollisimman paljon saalista välttäen samalla muiden saalistajien aiheuttamia vaaroja. Pelin pelattavuus on melko samanlainen kuin Mario Party, vaikka painotetaan enemmän realistista grafiikkaa.

Pelissä on kaksi vaikeusasetusta, jotka pelaaja voi valita. Ensimmäinen asetus vaatii paljon kokeiluja ja virheitä, koska sinun on tiedettävä, kuinka parhaiten hyökätä erilaisiin saalisolentoihin ja miten suojautua hyökkäyksiltä. Pelin toinen asetus on huomattavasti vaikeampaa, koska se vaatii täydellisen hallinnan tuntemisen ja strategisen sijoittamisen tason eri tasojen kesken. Pelattavuuden lisäämiseksi käytetään myös muita kohteita. Näitä ovat esimerkiksi aidat ja loukut, jotka merkitsevät rajoja, ja myös muut olennot, mukaan lukien T-Rex.

Tämä peli seuraa romaanin pääsuunnitelmaa, joka on pelastaa maailma T-Rexin aiheuttamalta tuholta. Tarina pyörii nuoren pojan ympärillä, joka asuu rauhallisessa kylässä, jossa sattuu olemaan T-Rex-muna, jota pidetään häkissä talon sisällä. Kaupunkilaiset yrittävät parhaansa mukaan ei pelotella lasta ja anna hänen poimia munan, mutta kun hän kieltäytyy, he yrittävät pakottaa hänet syömään sitä. Hän kieltäytyy syömästä sitä ajattelemalla, että T-Rexin oli tarkoitus syödä lihaa, ei munia. Tilanteen pahentamiseksi pojan isä kuolee yhtäkkiä, jättäen munan taakse. Turhautunut siitä, että hänen poikansa ei oppinut mitään isältään, pojan äiti lähtee tehtävään selvittämään, mitä aviomiehelle tapahtui.

Palattuaan hän huomaa, että lihansyöjät olivat jo ottaneet T-Rex-munan. Nyt hänen on kilpailtava aikaa vastaan ​​ja löydettävä apua pojalleen. Matkalla hän tapaa muutamia muita eloonjääneitä, joiden on taisteltava myös lihansyöjiä vastaan. Peli sisältää pääasiassa useita aseita, ja dinosaurukset ovat pelaajan vihollisia. Pelaajilla on rajoitettu aika pelata peliä, mikä riippuu kunkin tason vaikeudesta.

Tämän pelin hahmoilla on laaja kirjo kykyjä, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden muuttaa strategiaansa tilanteen mukaan. Heillä on eriväriset silmät, joiden avulla he voivat nähdä pimeässä. Heillä on myös useita muita työkaluja, jotka auttavat heitä selviytymään taistelusta, kuten parantava voima ja kilpi. Näitä hahmoja toistetaan 2D-versioilla, jotka näyttävät varsin realistisilta.

Yksi T-Rex Kidin parhaista ominaisuuksista on sen monitasoinen säästöominaisuus. Tämän pelin kehittäjät ovat varmistaneet, että tasot ovat haastavia, mutta niitä ei ole liian vaikea voittaa. Siksi on suositeltavaa tallentaa peli toiselle tietokoneelle, jotta voit jatkaa pelaamista myöhemmin. Grafiikka ja ääni ovat molemmat melko vaikuttavia, joten voit tuntea olevasi todellisessa maailmassa.