Suomen Parhaat Pelit

Suomessa on paljon erilaisia ​​ulkoilumahdollisuuksia, ja yksi niistä on Wildcat Formation. Tässä muodostumassa on mm. Surikoita, villikissoja, villisikoja ja kettuja. Olen itse kokenut nähdä yli 10 ahmaa yhdessä päivässä kävellessäni lähellä Tovar-jokea Helsingissä. Tämä alue tunnetaan suuresta villikissapitoisuudestaan.

Yimnanan kansallispuiston yläpuolella Voima-laaksosta on suuri villikissa. Se on hyvin piilossa puiden keskellä ja näyttää pensaiden joukolta, joka odottaa sinua tulemaan katsomaan tarkasti. Sinun on tiedettävä joitain vinkkejä ahmaista, jotta voit tarkastella tätä lajia. Ensimmäinen asia on varmistaa, ettei paikka ole täynnä muita isompia eläimiä. Kevään aikana (maaliskuusta toukokuuhun) on runsaasti villikissapopulaatiota, mikä selittää miksi riistan määrä on niin suuri.

Yksi parhaista ahmojen peleistä Suomessa on Tvarnojaa, mikä tarkoittaa Wildcatin jahtaa. Voit mennä noin kymmenen hengen ryhmään tai suureen sadan ryhmään. Koska riista on tarkoitettu isolle riistalle, metsästäjien on oltava hyvässä kunnossa. Metsästäjät saavat käyttää päähän asennettua kameraa, jotta he voivat tarkkailla peliä turvalliselta etäisyydeltä.

Tvarnojaalla on jyrkkä kaltevuus, joka johtaa usealle ahmolle sijoittuvaan luolaan. Lokiin pääsemiseksi sinun on käytettävä tukia askelkivenä. Olen myös kuullut, että riistan löytäminen on helppoa, sillä villikissan äänet ovat samanlaisia ​​kuin pienten eläinten, kuten kanien tai oravien, äänet. Muita ahmojen erinomaisia ​​pelejä Suomessa ovat Laiva, Peko ja Holmi, joita kutsutaan myös kissan parhaimmiksi peleiksi Suomessa.

Erittäin tärkeä asia ahmoissa on heidän käyttäytymisensä. He asuvat paksuissa metsissä ja matkustavat pakkauksissa. Pelin johtaja on yleensä se, joka hyökkää muita kissoja vastaan, joten voit melko odottaa löytävänsä taistelun, kun ahma on mukana. Suurin uhka ahmille on kuitenkin ihminen, koska he pelästyvät helposti. Jos olet vahva henkilö, voit ottaa ahman ilman ongelmia.

Suomen parhaat kissoille tarkoitetut pelit eivät oikeastaan ​​riipu kissan tyypistä, kunhan peliä pelataan. Löydät pelimajoituksia kaikilta Suomen alueilta ja jopa joillakin puolilla maailmaa. Nämä riisimajat tarjoavat metsästäjille kaiken tarvitsemansa, erityisesti ruoan. Metsästäjät saavat oman metsästysmaansa ja nukkumispaikkansa. Heillä on myös mahdollisuus tavata muita ihmisiä, jotka nauttivat samasta urheilusta, mikä auttaa heitä sitoutumaan paremmin.