Sudoku äLypää Mobiili

Sudoku on yksi niistä peleistä, joita voi helposti pelata tien päällä. Tiedän, että voi olla houkuttelevaa vain jättää tietokone ja kannettava tietokone kotiin ja pelata Sudokua Internetissä, mutta et välttämättä hyödynnä kaikkia potentiaaliasi tällaisesta ratkaisusta. Markkinoilla on nyt monia mobiililaitteita, mutta suurin osa niistä toimii Windows Mobilella tai muulla hitaalla mobiilialustalla. Miksi sinun pitäisi käyttää Sudokua mobiililaitteelle? Tähän on useita syitä. Ensinnäkin voit pelata pelejä odottaessasi illallista tai työmatkaa julkisilla liikennevälineillä tai kun joudut jäämään kotiin sairaan lapsen kanssa.

Sudokussa on jopa yksi versio, jota voidaan toistaa iPhonellasi! Kyllä, tämä on ehdottomasti parannus verrattuna pelaamiseen tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Ja jos satut matkustamaan bussilla, junalla tai lentokoneella, peli on myös kannettava. Voit pitää pelin avaimenperässä, laukussa tai missä tahansa luulet pääsevän siihen. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että heidän olisi parempi, jos he soittavat Sudokua matkapuhelimellaan, mutta olen täällä kertomaan sinulle, että se on typerä idea. Kuinka usein lähetät tekstiviestejä jollekin matkapuhelimella? Ei kovin usein. Joten miksi haluat tehdä sen pelin? On hyvät mahdollisuudet, ettet koskaan käytä sitä. On paljon miellyttävämpiä ja hauskempia mobiilivaihtoehtoja.

Monet ihmiset rakastavat pelata sanapelejä, kuten Tetris tai Wordsearch. Sudokulla on kuitenkin jotain erityistä, joka tekee siitä ainutlaatuisen. Jos pelaat tätä peliä, saat nopeasti selville miksi!

Se ei vaadi aikaisempaa tietoa pelattavasta pelistä. Jopa lapsi, jolla ei ole ennakkotietoa Sudoku-ruudukon toiminnasta, voi tehdä tämän pelin! Lisäksi se on yksinkertaista. Kenenkään ei tarvitse tarvita ennakkotietoa saadakseen mukavan, perusteellisen harjoittelun Sudokun pelaamisesta.

Niille teistä, joilla on ystäviä, jotka eivät halua pelata keskittymistä vaativia pelejä, Sudoku-mobiiliversio on juuri sinulle sopiva asia. Sinun tarvitsee vain koskettaa näyttöä nähdäksesi, teetkö sen oikein! Jokainen, jolla on ongelmia koordinaatiossaan tai keskittymisensä kanssa, rakastaa tätä peliä!

Tätä peliä on saatavana kolmessa eri versiossa. Vakiopelissä, jota useimmat ihmiset tuntevat ja rakastavat, on 60 tasoa. On myös kymmenen tason versio. Jos kuitenkin haluat haastaa itsesi vielä enemmän, ”pro” tai asiantuntijaversiossa on sata viisikymmentä tasoa.

Kuten olet todennäköisesti arvannut, nämä pelit ovat saatavilla ilmaiseksi Internetissä. Voit pelata niin monta kertaa kuin haluat! Lisäksi voit siirtyä kullekin suorittamallesi tasolle kaksi välilyöntiä. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa pelaamista milloin tahansa! Hienoa tässä on, että jos et enää halua pelata, voit lopettaa milloin tahansa!