Söpö Kissa Pelit

Söpöt kissapelit ovat hauskimpia, joita sinulla ja lapsillasi voi olla heidän kanssaan. Jos haluat saada kissasi osallistumaan joihinkin harrastuksiin, joista he nauttivat, on parasta, että tutkit heidän pelaamista erilaisilla erityyppisillä leluilla. Sinun tulisi tietää, että kissoja on kaikkia erikokoisia, joten riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni kissasi on, he voivat nauttia antamistasi leluista.

Yksi suosituimmista peleistä kissoille on ottelu-kolme-palapeli. Match-3-palapeli on sellainen, jossa käytetään kolmea kappaletta ja joilla kaikilla on eri värit. Tämän vuoksi kissallesi on hyvin vaikeaa selvittää, miten ne sijoitetaan täydellisen kuvan muodostamiseksi. Nämä suloiset kissapelit ovat upeita, koska ne eivät vaadi lemmikkisi käyttämään aivojaan selvittääkseen, miten kolme esinettä sovitetaan yhteen. Sinun tarvitsee vain saada heidät seisomaan oikeaan paikkaan ja sitten antaa heille lelu.

Toinen parhaista söpö kissapeleistä, joita voit pelata kissan kanssa, kutsutaan kissanpennuiksi. Tässä pelissä kissanpennun täytyy kävellä sovelluksen alustalla ja napsauttaa eri esineitä oikeanlaisen äänen tuottamiseksi. Jokaisen napsautuksen jälkeen kissanpentu laittaa päänsä korin alle. Jos kisu kävelee onnistuneesti korille, hänen on pysyttävä siellä seuraavaan napsautukseen saakka, jolloin hänen on hypättävä takaisin alustalle.

Yksi hienoimmista asioista näissä söpöissä kissapeleissä on, että niiden avulla voit pitää hauskaa kissasi kanssa samalla kun he oppivat uusia asioita. Lemmikkisi oppii vastaamaan alustan eri osia ja noudattamaan myös ohjeita. Kun pelaat kissojesi kanssa, sinun on tarkkailtava, kuinka usein he napsauttavat kohdetta, koska haluat lisätä taajuutta, kun kissasi paranee paremmin komentojen seuraamisessa. Kun kisu on onnistuneesti sovittanut kaksi alustan esineitä, hänelle myönnetään herkku.

Tämän pelin siisti asia on, että se on myös erittäin siisti pulmapeli. Sinun on sijoitettava ruokapelletit moniin paikkoihin alustalla, ja suloisen kissanpennun on löydettävä ruoka ja vietävä se tunnistetulle paikalle laiturilla. Kun he tekevät, heidät palkitaan herkulla. Tämä on todella hieno peli, koska se opettaa kissallesi kuinka tehdä useita tehtäviä ja miten löytää oikeat asiat oikeaan aikaan. Se opettaa heille myös kärsivällisyyttä, koska tehtävän suorittaminen vie paljon aikaa.

Tärkeintä on muistaa näiden suloisten simulointipelien suhteen, että ne on suunniteltu opettamaan kissallesi vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Pohjimmiltaan se on edistyksellinen muoto opettaa kissasi kuinka reagoida erilaisiin tilanteisiin ja miten yleensä käyttäytyä hyvin. Kissat reagoivat paremmin nauttimiinsa peleihin, ja he oppivat lisää siitä, mitä heidän ympärillään tapahtuu, kun he pelaavat muiden kissojen kanssa. Joten haluatko viettää hiljaisen yön kotona pelaamalla yhtä kissasi suosikkipeleistä tai haluat esitellä heille uuden lemmikkikissa-lelun, voit tehdä sen onnistuneesti yhdellä näistä online-simulaatiopeleistä.