Sonic the Hedgehog Pelit

Sonic the Hedgehog on ensisijaisesti japanilainen anime- / sarjakuvasarja ja peli-franchising, jonka Sega on tuottanut ja omistanut. Franchising seuraa Sonicia, nuorta poikaa, joka asuu maailmassa nimeltä Mobius World, ystävänsä Tailsin kanssa. Yhdessä he taistelevat roistoja vastaan ​​ja käyvät läpi seikkailun päästäkseen tavoitteeseen lyödä paha pomo Doctor Eggman. Joissakin Sonic the Hedgehogin varhaisissa peleissä oli amerikkalainen versio, joka tunnetaan nimellä Sonic the Werehog, jota seurasi japanilainen peli Sonic the Hedgehog (tunnetaan myös nimellä Sonic the Wanderer joillakin alueilla).

Alussa on osoitettu, että Sonic the Hedgehogilla ei ole kiinnostusta mihinkään muuhun kuin voittoon missään kilpailussa. Hänen syynsä tähän on se, että Knuckles the Hedgehog -niminen rikollinen varasti hänet isältään, joka sattui olemaan voimakas hedge-rahastonhoitaja. Siksi hänen isänsä antoi hänelle Master Ringsin, voimakkaat jalokivet, jotka voivat muuttua erilaisiksi esineiksi, kun Sonic asettaa ne latautumaan. Renkaat antoivat Sonicille mahdollisuuden muuttua tunnetuksi siiliksi, Sonic the Hedgehogiksi, joka pystyy suorittamaan erilaisia ​​outoja liikkeitä. Usean pelin kautta Sonic saa mahdollisuuden suorittaa erilaisia ​​tasopelejä ja seikkailualustan videopelejä.

Sonic the Hedgehog oli erittäin suosittu 1990-luvulla, varsinkin lasten keskuudessa, jotka rakastivat sarjakuvaa ja rakastivat ajatusta siitä, että heidän joukossaan elää supersankari. Tarinasta on ollut useita eri versioita, kuten Siili Sonic itse kertoi eri medioissa. On alkuperäinen julkaisupäivä, joka on yleensä asetettu vuonna 1990 (se on sittemmin muuttunut), ja on eurooppalainen julkaisupäivä, joka on pääosin asetettu suunnilleen samaan aikaan. Pohjois-Amerikan julkaisupäivät ovat hieman utuisia. Tarinan useimmissa versioissa on kuitenkin useita yhteisiä näkökohtia, jotka näkyvät kaikissa versioissa.

Sonic the Hedgehogin eurooppalaisessa versiossa on tummansininen siili, joka asuu Echidna-nimisten vihreiden siilien joukossa. Nimi Sonic on otettu latinankielisestä sanasta ”poika” sanalle ”enkeli”. Nimi Sonic on sanamerkki sanalla ”Sonic”, joka on kuuluisa lasten musiikki-instrumentti. Siksi Sonic the Hedgehog luotiin instrumenttina musiikin luomiseen.

Pohjois-Amerikan alkuperäisten julkaisupäivien myötä tarinaan tehtiin monia muutoksia, ja joitain hahmoja lisättiin tai uusia lisättiin. Sonic the Hedgehogin mustassa aukossa oli paha pomo, joka piiloutui mustiin aukkoihin, ja hän käytti erilaisia ​​laitteita saadakseen itsensä ystävälliseksi. Hänellä oli myös kyky käyttää master-järjestelmän yksiköitä palata ajassa taaksepäin. Osana muutosta siili ei päässyt mustiin aukkoihin ilman aikaleimaa. Kun pelaaja yritti mennä yhteen, he menettävät terveytensä.

Vuoden 1994 Nintendo Power -kirjassa oli ehdotettu järjestelmän julkaisupäivä sekä ehdotettu tarkistuslista asioista, jotka oli tehtävä. Luettelossa oli tarkistuslista peruutetun Sega Genesis -pelin ”Sonic the Hedgehog” tuotteista. Mainittujen esineiden joukossa oli tarkistuslista esineistä Sonic the Hedgehog -lehden Pohjois-Amerikassa. Kohde, josta oli spekuloitu, oli peruutuspäivä. Ei ole selvää, mitä kohde tarkoitti tai onko sen tarkoitus olla kirjoitusvirhe, mutta kumpaakin tavalla sitä ei sisällytetty lopputuotteeseen.