SJK Pelit 2021

Ensimmäisessä MTV Games Now -pelissä MTV Games on antanut uudelle pelaajasukupolvelle jännittävän ja seikkailunhaluisen tavan nauttia uusimmista videopeleistä. Tämä upouusi erä heidän hittitodellisuussarjansa antaa pelaajille mahdollisuuden kokea kovaa kilpa-ajoa ja monen pelaajan kilpailuja ympäri maailmaa. Paitsi että näet suosikkitähtesi lihassa televisiossa, se antaa sinun myös viedä järkeäsi maailman suurimpiin ammattilaispelaajiin. Let MTV Games auttaa sinua uppoutumaan extreme-urheilun maailmaan ja valmistautumaan kilpailemaan kaikkien muiden kanssa, jotka ovat valloittaneet pelialan. Kuka tietää – sinä saatat olla vain seuraava iso asia?

Jos luulit, että MTV Games Now oli vain yksi temppu lapsillesi, mieti uudestaan. Tämä peli on täysin puhallettu interaktiivinen kokemus. Paitsi että näet suosikki julkkiksesi, voit nähdä ne myös suorana lähetyksenä. Saat jopa kuulla, mitä tuleva tähti saattaa sanoa peliaikana! Se on kuin nähdä suosikkibändisi livenä ja olla tekemisissä heidän kanssaan videopelien promo!

Mikä tekee MTV-peleistä nyt niin houkuttelevan aikuisille ja teini-ikäisille? Ensinnäkin se on aikojensa interaktiivisin ohjelma. Paitsi että he antavat pelaajille kaiken tarvitsemansa päästäkseen kilpailukykyisen pelaamisen maailmaan, he tekevät siitä sekä viihdyttävän että kouluttavan. Heillä ei ole pelin aikana uutisia, ominaisuuksia, musiikkia, kilpailuja ja kamerakulmia, mutta heillä on myös haastatteluja ammattimaisilta pelikilpailijoilta. On kuin MTV olisi palkannut huippupelaajat luovuttamaan todellisen pelin avaimet.

Tietysti pelkästään siksi, että tähän peliin sisältyy vierailevia tähtiä, ei tarkoita, että peli ei ole puhdasta viihdettä. MTV Games tarjoaa nyt parhaan teräväpiirtografiikan ja äänen sekä jännityksen kilpailusta sinun ja ystäviesi tai kilpailijoiden välillä. Uuden sukupolven pelaajilla on paljon odotettavissa näiden pelien kanssa, koska se tuo pelaamisen seuraavalle tasolle pelkän huvittamisen lisäksi.

Itse asiassa se on paljon enemmän. Videopelien harrastajat tulevat olemaan täysin räjähtävä tähän peliin liittyvän omaperäisyyden ja luovuuden määrällä. Heillä on mahdollisuus palata lapsuuden suosikkeihinsa ja harjoittaa nykypäivän kilpailupelejä. MTV Games Now on tuonut menneisyyden parhaat uuden sukupolven pelaajille ja muuttanut aiemmin pelin peliksi kokemukseksi hämmästyttävän grafiikan, hämmästyttävän äänen ja runsaasti vuorovaikutteisuutta.

MTV Games Now lupaa tarjota jokaiselle jotakin monenlaisista tyylilajeista. Peli tarjoaa pelaajilleen täydellisen kokemuksen seikkailusta kilpa-ajoon piilotettuihin esineisiin sanapeleihin. Uuden sukupolven pelaajille tämä on sellainen peli, joka on parempi tehdä online-moninpelivaihtoehdoilla, jotka tekevät tästä yhden markkinoiden suosituimmista peleistä tällä hetkellä. Tämä peli voi päätyä seuraavaksi suureksi videopelien kohteeksi, mikä tuo uuden peliajan käyttöön aivan uuden sukupolven konsoleille ja tietokoneille.