Siru Mobile Maksaminen

Luotto- ja maksukorttimaksut voidaan nyt suorittaa Chip-mobiilimaksujärjestelmällä. Tämän innovatiivisen maksuratkaisun tarjoavat valitut palveluntarjoajat ja kauppiaat, jotka ovat allekirjoittaneet ohjelman The Alliance for Payment Technology (A Payment Integration Platform) – voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut auttamaan jälleenmyyjiä, kauppiaita ja kuluttajia hyödyntämään tehokkaammin. niiden rahoituspalveluista. Verkko toimii tarjoamalla jäsenille tarkastettuja, turvattuja ja sertifioituja kauppiaita, jotka hyväksyvät kaikki tärkeimmät luotto- ja maksukorttitapahtumat. Kuluttajien tarvitsee vain hakea jäsenyyttä ja suorittaa täydelliset hakumenettelyt aloittaakseen mobiilimaksamisen.

Chip-mobiilimaksujärjestelmän on luonut MasterCard, yksi Pohjois-Amerikan suurimmista luottokorttiyhtiöistä. Se toimii kahden yrityksen yhteisyrityksenä, jolloin yritys voi tarjota käyttäjille mobiiliratkaisuja luotto- ja maksukorttimaksujen suorittamiseksi. Sellaisena se tarjoaa käyttäjille kätevän ja helppokäyttöisen maksukokemuksen intuitiivisen käyttöliittymän ja tokenisaation avulla. Tunnistaminen varmistaa, että tapahtuma on turvattu ja laillinen, toisin kuin perinteinen tapa käteisellä tai sekillä maksaa tuotteista tai palveluista.

Chip-mobiilimaksujärjestelmä perustuu EDCC-sähköiseen tiedonsiirtostandardiin. Tämän avulla maksutiedot kulkevat eri verkkojen läpi, ennen kuin valtuutettu palvelin hyväksyy ja käsittelee ne. EDCC-standardi helpottaa sekä automaattista että manuaalista todennusta ja estää siten tietojen luvattoman syöttämisen. Tämä välttää myös loppukäyttäjän manuaalisen puuttumisen ja auttaa siten välttämään virheitä. Toisaalta, automaattisen todennusprosessin takia käyttäjät voivat suorittaa liiketoimia turvallisessa ympäristössä.

Tämän lisäksi Chip-mobiilimaksujärjestelmällä on toinen innovatiivinen ominaisuus, joka tunnetaan nimellä Secure Element Mobile Payment System. Tämä suojattu elementti mobiilimaksujärjestelmä toimii samalla tavalla kuin EDCC-standardi. Käyttäjät voivat tehdä kauppaa suojattujen tietoverkkojen kautta, joihin kuuluvat Internet, Whispernet ja WiMax. Ainoa ero EDCC: hen on, että tämä mobiiliratkaisu ei käytä EDC: tä. Siksi tämä maksutapa on turvallisempi kuin mikään muu.

Tämä mobiiliratkaisu käyttää kuitenkin myös luotettavaa palvelunhallintaa. Tämä on toinen näkökohta matkapuhelinjärjestelmässä, joka tekee siitä turvallisemman kuin muut järjestelmät. Luotettu palvelupäällikkö toimii välittäjänä liikkeeseenlaskijan ja käyttäjän välillä. Tämän palvelupäällikön avulla liikkeeseenlaskija ja käyttäjä voivat käydä läpi vaihe vaiheelta suojauksen yhteyden varmistaakseen, että tapahtumat tapahtuvat ilman ongelmia.

Chip-mobiilimaksujärjestelmän menestyksen avain on sen SMS-yhdyskäytävän toteuttaminen. Yhdyskäytävä on prosessi, joka tarjoaa salauksen tietojen suojaamiseksi. Se ohjaa myös käyttäjien määrää, jotka voivat muodostaa yhteyden samaan verkkoon kerralla. Lisäksi se tarjoaa mobiilimaksamiseen tarvittavan valtuutuksen ja salauksen.