Roni Back Pelit

Roni and Lite Balilla on interaktiivinen peli tytöille, jossa autat Ronia ja Liteä saamaan poikaystävänsä takaisin. Pelissä on kaksi aihetta, yksi tytöille ja toinen pojille. Peliä voi pelata henkilökohtaisen tietokoneesi selaimella tai voit ladata sen ja pelata flash-soittimesta. Tässä on vaiheet, joita on noudatettava aloittaaksesi pelin.

Ensinnäkin, avaa Roni-verkkosivusto ja siirry käyttöliittymään. Tällä sivulla on painikkeita, jotka osoittavat tiettyjä toimintoja, kuten viestin kopioiminen, Ronin mekon värin vaihtaminen, uusien valokuvien luominen, uusien ystävien lisääminen ja niin edelleen. Jokaisessa painikkeessa on kuva, joka osoittaa, että sitä voidaan muokata. Kun olet valinnut vaihtoehdon, napsauta sitä suorittaaksesi muutoksen. Ennen kuin teet jokaisen muutoksen, tarkista sen tulokset varmistaaksesi, että se toimii.

Jos olet jo siirtänyt Ronin Balille, sinun pitäisi nähdä kuva hänestä poikaystävänsä kanssa. Muuten hänellä on yllään mekko, joka ei sovi hänen persoonallisuuteensa. Pelissä huomaat, että sinun tehtäväsi on auttaa Ronia palaamaan Baliin entisen poikaystävänsä kanssa. Tätä varten sinun pitäisi mennä hänen taloonsa ennen auringonlaskua. Sinun on löydettävä ja poistettava vihjeet, jotka viittaavat Ronin sijaintiin, joka on rantapuoli.

Kun olet hänen talossaan, etsi hänen matkalaukkunsa ja tarkista sisällä olevat kuvat. Sisällä on kaksi valokuvaa, yksi Ronista ja toinen hänen jalkansa takaosasta. Nämä kuvat voidaan yhdistää käyttämällä joitain salaisia ​​symboleja kuvan luomiseksi Ronin jalan takaosasta. Sen jälkeen etsi takaovi ja mene rantatalon sisään.

Pelin loppuun saattamiseksi sinun tarvitsee vain seurata näytön oikeita symboleja, kunnes löydät tytön, jolla on avain Ronin oveen. Jos onnistut, hän avaa matkalaukunsa ja paljastaa salaisen tavaransa sisällä. Ensimmäistä tyttöjen tuotetta kutsutaan sydämen kaulakoruksi. Voit käyttää tätä tuotetta ottamalla sen ulos laatikosta ja asettamalla sen avattavan tytön sängyn kaulakoruaukkoon. Käytä tätä strategiaa pelin jokaisessa vaiheessa voittaaksesi pelin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Ronin takapelit ovat todella hienoja. Tämä johtuu siitä, että he ovat niin riippuvuutta aiheuttavia, etkä lopeta pelaamista, kun olet saavuttanut pelin loppuun. Tästä syystä suosittelemme, että ostat tämän pelin, koska et löydä monia online-pelisivustoja, joilla voisit pelata tällaisia ​​pelejä.