Pyramidi Pasianssi Helppo

Jos etsit upeaa uutta tapaa viihdyttää itseäsi hyvällä pelillä, tutustu Pyramid Solitaire -ohjelmaan. Pyramid Solitaire on erinomainen, yksinkertainen ja helppo oppia korttipeli, jota voi pelata koko perhe. Se on myös täydellinen niille päiville, kun tarvitset vain rentouttavan pelin, kuten päivän kylpylässä, arjen hälinästä.

Pyramidi-pasianssin pohja on 52 kortin pakkaus. Näihin kortteihin on painettu jokereita, timantteja ja muita korttiyhdistelmiä. Jokaisen pelikierroksen alussa pelaajat valitsevat yhden korteista. Tämä henkilö siirtää sitten levyn pelikentän yhdestä sarakkeesta toiseen sarakkeeseen ja niin edelleen. Tämä jatkuu, kunnes kaikki kortit on siirretty ja pelin lopussa on voittaja. Helppo, eikö?

On helppo ymmärtää, miksi tämä erityinen pyramidi-pasianssin versio on niin suosittu. Kun pelaat, se on paljon kuin yrittää ratkaista ongelmat siitä, miten neljä korttipakkaa tehdään yhdeksi kiinteäksi. Loppujen lopuksi pelin ensimmäisessä vaiheessa kaikki kortit on sijoitettava tasaisesti pelikentälle, ja vain huolellisen manipuloinnin avulla pelaaja voi saada ne kaikki ottelemaan oikein. Niinpä kun kortit on asetettu tällä tavalla, voittamisesta tulee paljon helpompaa, koska kaikissa paitsi vaikeimmissa tilanteissa voittokortit ovat samassa paikassa tai riittävän lähellä ollakseen samat.

Pyramid Solitaire on yksinkertaisen pelattavuuden lisäksi erittäin nautinnollinen peli. Toisin kuin monet muut korttipelit, joissa on yleensä ennalta määriteltyjä sääntöjä ja strategioita, pyramidipolitiikka peli on täysin riippuvainen siitä, mitä kukin pelaaja valitsee. Tyypillinen peli koostuu seitsemästä kortista – viidestä, jotka tulevat kannen yläosasta, sekä kolmesta, jotka on piilotettu näkyviltä. Näitä kortteja kutsutaan yleisesti pyramidiksi. Kun viisi korttia on pyramidissa, ne muodostavat suoran viivan, jolloin kukin kortti sijoitetaan yhdelle riville jo olemassa olevien korttien joukossa.

Jokainen pelaaja saa valita, minkä kortin korttijoukosta he haluavat sijoittaa paaluihinsa. Tämä tapahtuu kääntämällä kortti, joka on pyramidin kahden ylimmän kortin välissä. Tämä jättää valitun kortin kasan keskelle, kahden kortin väliin, jotka muodostivat kolmion sivut. Kun kaikki kortit on käännetty ympäri, kortit jaetaan uudelleen. Pelaaja, jolla on eniten kortteja lopussa, voittaa.

Pyramid-pasianssi on todella peli, josta kaikki ikäryhmät voivat nauttia. Koska kortit luodaan satunnaisesti, peliin liittyy paljon arvaamattomuutta. Siksi se on peli, joka muuttuu ja kasvaa jatkuvasti. Hyvä tapa tehdä pelistä hauskempaa on muuttaa korttien järjestelyä tai tapaa, jolla peliä pelataan. Siksi pyramidisolitaire on edelleen suosikki peli monille pelaajille.