Puolenkuun Pelit Aukioloajat Lahti

Crescent Gamesin uusi julkaisu on Baywatch. Se on interaktiivinen uimapuku, joka seuraa suositun Crystal City -sarjan jalanjälkiä. On myös aktiivinen vesiurheilutila pelaajille, jotka haluavat tehdä vähän aurinkoa auringossa.

Baywatch on saavuttanut mainetta nopeasti ensimmäisen julkaisunsa ja toisen vuosipäivänsä jälkeisen uudistetun suosion ansiosta. Tällä kertaa on kuitenkin uusia pukuja pelin sankareille ja roistoille. Ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, tällä kertaa pelissä on kahden pelaajan osuuskuntatila. Yksi pelaaja toimii ohjaajana ja toinen asiantuntijauimaajana. Pelaaminen muuna kuin Chun-Li: nä, kuten edellisissä versioissa, auttaa parantamaan pelaajan taitoja pelissä. Se tekee asioista mielenkiintoisempia, koska pelaajan on nyt opittava alistamaan vastustajat sen sijaan, että seisisi siellä ja teurastettaisiin.

Toinen uusi ominaisuus on aivan uudet ”leikkeet”, jotka voit lisätä elokuvaan, jotta se näyttää elävämmältä. Nämä pienet katkelmat lisäävät huumoria ja antavat ylimääräisen kosketuksen kuviin, jotta kuvalla on enemmän elämää. Näitä paloja kutsutaan pelin hyvityksiksi. Ne näkyvät satunnaisesti koko pelin ajan ja ovat keräämisen arvoisia.

Tällä kertaa Baywatch vaatii liiketunnistimien käyttöä välttääkseen vihollisen agentin vangitsemisen. Tällä tavalla opit kuinka reagoida oikein näihin mahdollisiin hyökkäyksiin. Osana tätä järjestelmää saat nähdä leikkeen agentin hyökkäyksestä, kun hän tarkkailee sinua näytöllä. Siellä on myös uusi hahmo nimeltä Viper, joka nähdään kurkistamassa hotellisi aidan yli. Hän on agentti, joka haluaa tuhota lomasi ja ei ole hyvä.

Peliin sisältyy myös uusia haasteita, kuten tornin puolustuspeli, jossa sinun on suojattava tukikohtaasi. Olet myös vastuussa lentokoneen lähettämisestä hyökkäämään ja suojaamaan tukikohtiasi. Sinulla olevat tornit auttavat puolustamaan heitä konekivääreillä. Voit säätää nämä asetukset haasteesi tasolle, johon tunnet olevasi, tai jopa asettaa sen johonkin sarjan aikaisemmista peleistä (jos sellaisia ​​on).

Kaiken kaikkiaan havaitsemme, että kehittäjät pitivät paljon huolta varmistaakseen tämän pelin sujuvan. On hauskaa pelata, näyttää hyvältä ja mikä tärkeintä, tarjoaa monta tuntia viihdettä. Toivomme, että sinulla on yhtä hauskaa pelata sitä kuin meillä. Voit tarkistaa peliarvostelun vierailemalla blogissamme napsauttamalla alla olevaa linkkiä.