Pokeri Jota Pelaa Google

Vaikuttaa siltä, ​​että parin viime vuoden aikana pokerista on tullut niin suosittu Internetissä, että ihmiset yrittävät selvittää tapaa pelata sitä verkossa. Onko Googlen pelaama pokeri erilainen? Voiko sitä soittaa suoraan kotoa? Tosiasia on, että pokeria pelaa kuka tahansa ympäri maailmaa huvin vuoksi. Kysymys jää, tarjoaako Googlen pelaama pokeri etuja uudelle tulijalle.

On huomattava, että vaikka Google isännöi monia suosittuja pelejä, kuten Digg ja Yahoo! Vastauksia, Poker ei ole heidän joukossaan. Kirjaimellisesti on tuhansia sivustoja, joissa pelaaja voi pelata pokeria joutumatta poistumaan talostaan. Tämä on erittäin kätevä peli henkilölle, jolla ei ole aikaa matkustaa Las Vegasiin tai Atlantic Cityyn pelaamaan turnauksissa.

Kaikki sivustot, jotka väittävät isännöivänsä pokeria, eivät tee niin samalla etiikalla. Pokeria tarjoavien sivustojen on varmistettava, että ne ovat oikeudenmukaisia ​​ja neliömäisiä estääkseen huijaustapahtumia sivustolla. Yleinen huijaus on korttien laskenta. Koska useimmissa sivustoissa ei käytetä korttien laskentaohjelmaa, pelaaja voi silti voittaa, jos bluffaa ja arvaa väärin kannelta vedetyistä korteista.

Toinen huijauslaite on numeron soittaminen tuntemattomasta matkapuhelimesta. Tämä on erittäin suosittu strategia, koska näiden pelaajien soitot on mahdollista jäljittää kotiinsa. Vaikka jotkut pelaajat ovat tyytyväisiä maksamaan pokerin pelaamisesta, näiden sivustojen on silti tärkeää varmistaa, että pelaajilla on tarpeeksi pelimerkkejä laillisen pokerin pelaamiseen. Tällä tavoin molemmat osapuolet ovat suojattuja ja peli voi edelleen menestyä.

Yksi tapa tavoittaa laaja yleisö on sallia vain tietyn prosenttiosuuden pelaajien väestöstä pelata pokeria. Esimerkiksi HiJackin kaltaiset sivustot etsivät tiettyä ikäryhmää ja taitotasoa ennen kuin antavat heille pääsyn pokerihuoneisiin. Sallimalla pienemmän osan pelaajien väestöstä pelata he voivat houkutella erityyppisiä pelaajia ja pitää heidät viihdyttävinä.

Sivuston on helppo saada uusi nimi, kun se aloitetaan. Menestyvä pokerihuone tarvitsee kuitenkin jatkuvaa ylläpitoa pysyäkseen tuoreena. Kukaan ei halua palata samalle vanhalle sivustolle hauskanpidon jälkeen. Tarjoamalla pelaajilleen uusia ominaisuuksia sivusto voi helposti vetää mukaan uuden tyyppisen soittimen ja pitää heidät palaamassa. Pokerin pitäisi nauttia kaikista; kuitenkin olisi oltava säännöt oikeudenmukaisuuden ylläpitämiseksi. Jos pokerihuone tarjoaa pelaajilleen ilmaisen ilmoituksen kertoa heille, mitä sääntöjä on noudatettu, sivusto on onnistunut.