Playstation 4 Parhaat Lasten Pelit

Jos olet etsinyt uutta tapaa viettää laatuaikaa lastesi kanssa, niin miksi et pelaisi parhaita lasten pelejä PlayStation 4: llä? Sony Play Station 4 on uuden sukupolven konsoli, joka on todella laajentanut lasten käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Tämän uuden konsolin tarjoamien ominaisuuksien, pelien ja vaihtoehtojen ansiosta sinulla on vaikea olla etsimättä ainakin yhtä peliä, jota sinä ja lapsesi rakastatte.

Auttaakseni valitsemaan lapsillesi oikean, aion antaa sinulle tietoja joistakin tämän järjestelmän tarjoamista uusista lasten peleistä. Ensimmäisenä on Skateboard Paradise. Tämä on upouusi peli, jonka avulla lapsesi voivat tutkia uusia taitoja lumilautailumaailmassa. On totta, että tämä peli vaatii, että sinulla on joitain kykyjä ohjaimen avulla, mutta jos pystyt jo rullalautailemaan, sinulla ei varmasti ole mitään vaikeuksia ottaa tämä uusi seikkailu. Löydät tämän pelin useilta eri jälleenmyyjiltä verkossa.

Seuraava lastenpeli, josta aion kertoa sinulle, on nimeltään Hot Wheels Treasure Isle. Tämä on hauska pieni ajopeli, jonka avulla voit ottaa roolin aarteenmetsästäjänä etsimään sinua odottavia esineitä. Itse asiassa tämä peli on samanlainen kuin vanhempi Mario Brothers -peli, mutta haluat ehdottomasti kokeilla sitä itse. Pelin tekee niin mahtavaksi se, että voit kilpailla tietokonetta tai kavereiden kanssa nähdäkseen kuka voi saada eniten pisteitä. Kun olet päättänyt kilpailun, ansaitset ylimääräisiä pisteitä, jotka auttavat sinua nousemaan joukkoon.

Seuraava peli, josta aion puhua, on Pounding Eaters. Tämän uuden pulmapelipelin avulla lapsesi voivat ratkaista pulmia saadakseen maksimipisteet. Tätä varten lapsesi on seisottava yhdessä paikassa lemmikkinsä kanssa. Kun he painavat ohjaimen painiketta, lemmikki aiheuttaa tietyn määrän melua osoittaakseen löydettävän esineen. Pelissä on useita tasoja, ja lapsesi on ehdottomasti kokeiltava niitä, jos he ovat uusia pelaajia lapsille PlayStation 4: llä.

Viimeinen peli, josta aiomme keskustella, on nimeltään Brinkmann’s Block Party. Tämän interaktiivisen lasten pelin avulla lapsesi voivat rakentaa mitä tahansa yksinkertaisesta postilaatikosta ylelliseen taloon käyttämällä heille toimitettuja lohkoja. Lapsesi tulee ohjata kaikki lohkot sokkelonsa läpi tavoitteen saavuttamiseksi. Kun lapsesi pelaa useammalla lohkolla, hän saa enemmän pisteitä, joita hän voi sitten käyttää ostamaan erityisiä lisävoimia, jotka auttavat heitä kilpailettaessa muiden pelaajien kanssa pelissä.

Nämä ovat vain muutamia parhaista peleistä, joita voit pelata PlayStation 4: llä. Jos et ole koskaan pelannut yhtään näistä peleistä, suosittelen ehdottomasti, että tutustut niihin. He ovat uskomattoman viihdyttäviä ja heillä on hauskaa. Saatat myös huomata, että kun pelaat enemmän uusia pelejä PlayStation 4: lle, haluat ostaa myös uuden ohjaimen, koska jokaisella niistä on erilainen pelityyli kuin edellisellä.