Player Ku Pelit

Player Ku on yksi johtavista tietokonesovelluksista lapsille. Tälle sivustolle voidaan luoda tili ja kutsua ystäviään pelaamaan. Tämän sivuston suosituin peli on Tic-Tac-Toe. Tämä on erittäin helppo ja yksinkertainen peli, jossa lapsen on käytettävä sormiaan vain näytöllä olevien esineiden siirtämiseen. Pelin tavoitteena on suorittaa kaikki esteet ensin ennen seuraavaan esteeseen siirtymistä.

Toinen jännittävä peli pelaajasivustolla on nimeltään Flip. Tässä pelissä kohdetta täytyy kiertää napsauttamalla sitä. Pelaaja ansaitsee pisteitä, kun hän suorittaa tämän pelin. On hyvä opettaa lapsille pelin, kuten hiiren tai näppäimistön, pelaamiseen käytettävät perusviivat.

”Ystäväni koulussa” -osiossa voit kutsua ystäväsi pelaamaan yksinkertaista Piilota ja etsi -ohjelmaa pelaajasivustolla. Lapset houkuttelevat pelaamaan tätä peliä, koska se on helppoa. He voivat jopa luoda omat tilinsä ja lisätä ystävänsä luetteloon.

Lisäksi lapset voivat löytää hienoja uusia leluja, joiden avulla he voivat osallistua aarteenetsintään. Luettelon neljä ensimmäistä piilotettua kohdetta annetaan ensin lapsille; ja sitten lisätään vielä neljä piilotettua kohdetta päivittäin, kunnes pelaaja on kerännyt viimeiset kuusi. Lapset voivat etsiä piilotettuja esineitä hiirellä tai näppäimistöllä. Pelistä löytyy myös joitain flash-versioita, joissa kameralla opastat tarvitsemasi kohteet.

”Ystäväni koulussa” -sovelluksen avulla lapset voivat jakaa kokemuksiaan koulun ystävien kanssa. Jos sinulla on lapsi koulussa, voit kutsua hänet ystäväksi sovelluksen kautta. Lapsesi on hyväksyttävä kutsu liittyä klubiisi ennen kuin hän voi liittyä. Klubi voi koostua mistä tahansa lapsestasi. Liityttyään mainittuun ryhmään lapsesi voi lähettää sinulle viestejä sovelluksen kautta tai lähettää sinulle kuvia koulusta ja itsestäsi yhdessä kuvassa.

Yksi asia, jonka sinun pitäisi tehdä lapsellesi onnelliseksi. Siksi ”Ystäväni koulussa” -sovelluksessa saat luoda oman profiilisi ja lisätä mahdollisimman monta ihmistä. Se on kuin sosiaalisen verkostoitumisen sivusto lapsille. Voit myös lisätä uusia ystäviä verkossa, jotta voit tavata uusia, joita et tiennyt verkossa. Tämä sovellus on saatavilla ilmaiseksi Google Play -kaupasta. Lisätietoja ja saatavana olevat versiot ovat verkkosivustolla.