Play Kauppa Pelit

Onko sinulla aavistustakaan, mitä nämä vaikeasti saavutettavat, erittäin nopeasti liikkuvat pelaajat tekevät, kun he pelaavat kauppapelejä? Se on minulle selvä mysteeri. Jos olet huutokauppatalossa yhtä paljon kuin minä, olet todennäköisesti huomannut, että World of Warcraftissa on joitain vakavasti tuottoisia mahdollisuuksia. Useimmat pelaajat vain istuvat siellä ja antavat voittonsa liukastua. Näin voit tehdä kaikki onnellisiksi ….

Olen suuri Amazonin fani ja sen markkinapaikka. Jos käytät Facebookia, tiedät jo, että tämä on yksi parhaista tavoista ”menettää” rahaa Facebookissa. Jos et ole vielä selvittänyt sitä, aion kertoa sinulle jotain, jonka monet ystäväsi ovat keksineet: Kun pelaat kauppapelejä Facebookissa, ei ole kyse suurten taalien ansaitsemisesta, vaan siitä, että teet pieniä. Et ehkä usko, että Facebook on paikka ”ystäville”, mutta se on. Oletetaan, että olet joku, jolla on liiketoimintaa Amazonissa, ja haluat hyödyntää kaikkea voimaa, jonka tämän sosiaalisen verkoston on kasvatettava.

Käyttämällä Facebookin Marketplacea voit viedä eBay- tai Amazon-liiketoimintasi ja laittaa sen suoraan Facebook-tilillesi. Tämä on yksi suosikkini tapoja ansaita rahaa pelistä, koska Facebookissa on kirjaimellisesti satoja miljoonia potentiaalisia ostajia. Et koskaan näe näitä ihmisiä pelissä, mutta kerran päivässä miljoonat ihmiset tekevät kauppa- ja ostopäätöksiä sen perusteella, mitä heidän ystävänsä myyvät …. ja kuka tietää kuka mitä myy.

Jos et ansaitse rahaa Facebookin kautta, jätät rahaa pöydälle. Oletetaan, että ansaitset voittoa, mutta huonon varastohallinnan takia sinulla ei ole enempää varastoa kuin tarvitset. Kuvittele nyt, että sinun on myytävä vielä enemmän tuotteitasi maksamaan varastosta, josta sinulla on jo vähissä. Kuvittele nyt, että sinulla on ystävä, joka on valmis ostamaan kaikki tavarat 1 kaaoksessa.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saadaksesi kaikki onnelliseksi on ostaa se tältä kaverilta tämän kaverin sijaan. Teet myös varastosi halvemmaksi myymällä sen hänelle eBay- tai Amazon-tilisi sijaan. Sitten hän kääntyy ympäri ja myy sen edelleen ystävillesi puolestasi. Kun ansaitset rahaa toisen kaverin epätoivon takana, hän ansaitsee rahaa myös ystäviensä takana!

Et ehkä usko, että tämä on mahdollista, mutta minulla on todisteita. Ystäväni ansaitsi joukon rahaa muutamilta kavereilta, jotka yrittivät jatkuvasti saada muita ostamaan wtb-alfansa ulvomaan 15 kaaoksen promoa. He ystävystyivät ihmisten kanssa ja yrittivät sitten vakuuttaa heille, että se oli parasta viipaleiden jälkeen. Tarpeetonta sanoa, että he juuttuivat joukkoon wannabe-tytäryhtiöitä, jotka kaikki yrittivät vakuuttaa kaikki ostamaan tuotteitaan.