Pixel Art Peli

Koe todellinen taiteellisuus käsityönä laadukkaalla, erittäin realistisella pikselitaidella. Muunna videopelien grafiikat RocketBrush Studion alkuperäisellä allekirjoituspikselitaideteoksella. Luo upeita peliympäristöjä maailman lahjakkaimpien pikselitaiteilijoiden näyttävillä pikselitaide-kohtauksilla. Käytä silmiinpistävää peliä hämmästyttävissä paikoissa käyttämällä käsityötä, teräväpiirtopikselitaidetta.

Tunnetun taiteilijan Takashi Millerin mielestä tulee aivan uusi grafiikan laatu, jota et ole koskaan ennen nähnyt pikselitaidepelissä. Uppoudu loputtomaan mahtavien värien galaksiin intensiivisen yksityiskohtien ja pelin huomioinnin ansiosta, jonka avulla voit uppoutua omaan Tähtien sota -universumiin. Sithien koston jännittävästä kohtauksesta Jedi Knight II: n eeppisiin autiomaisemiin, Mustafar-planeetan syvän violetista laavasta Endorin kirkkaan sinisiin taivaisiin – kaikki se herätetään eloon upeilla kuvilla, joita et ole koskaan ennen nähnyt aiemmin.

Tähtien sota-pelit ja videopelit yleensä ovat aina olleet suosittuja, mutta taidetyyli ja erikoistehosteet ovat harvoin yhtä hämmästyttäviä kuin Rebel Galaxy ja Jedi Knight II. Endorin yksityiskohtaisesta autioplaneetasta Yodan saaren kirkkaan sinisiin laavaplaneettoihin kaikki tämä herätetään eloon näiden ylimääräisten pikselitaidegrafiikkojen avulla. Uppoudu tähän upeaun maailmankaikkeuteen, jossa olet osa värikkäitä värejä, valoja ja avaruusaluksia, jossa toiminta ja seikkailu ovat normi.

Toinen asia, joka tekee Rebel Galaxyista ja Jedi Knight II: sta moderneja pikselitaidepelejä, on heidän huomionsa peliin. Peli on sekä ainutlaatuinen että hauska. Toisin kuin muut arcade-tyyliset pelit, joissa suoritat vain saman toiminnan, tässä pelissä sinun on mietittävä, miten pelaat jokaisen tason. Esimerkiksi joillakin tasoilla on alustan piikkejä, jotka lähettävät sinulle lentäviä ja painovoiman palapelejä, jotka vaativat sinua miettimään huolellisesti, kuinka päästä alueelta toiselle. Ne ovat uskomattoman hauskoja suorittaa ja todella työntävät aivoasi.

Ehkä paras asia tässä pelissä on hämmästyttävä huomio yksityiskohtiin, joka menee grafiikkaan. Kaikki on hyvin piirretty poikkeuksellisilla sarjakuvalaatuisilla yksityiskohdilla. Se osoittaa todella, että kehittäjät käyttivät paljon aikaa ja huolta upean pelin tekemiseen. Tämä huomiota yksityiskohtiin tuo Jedi Knight II ja Rebel Galaxy erottumaan parhaista nykyaikaisista pikselitaidepeleistä.

Yksi asioista, joka todella saa tämän pelin loistamaan, on se, että siinä on uskomaton väripaletti. Tärkein konna, Sithien pimeä herra Darth Vader, pärjää erittäin hyvin, samoin kuin hänen kätensä ja muut keisarilliset agentit. Käytettävissä on monia erilaisia ​​aseita sekä erilaisia ​​lisävoimia. Ainutlaatuinen väripaletti tuo todella elämää maailmaan ja todella auttaa sinua tuntemaan itsesi kuin olisit osa toimintaa. Darth Vaderina tai Luke Skywalkerina pelaaminen Jedi Knight II: ssa ja Rebel Galaxy tarjoaa todella legendan tunteen sekä hyvin suunnitellun pikselitaidepelin.