Pipsa Possu Pelit

Pipsa on yksi suosituimmista Popcap Gamesin luomista pelisarjoista. Se julkaistiin alun perin iPhonelle vuonna 2010, ja se on saanut paljon positiivista palautetta pelaajilta. Pelaaja ohjaa joukkoa eläimiä, joiden tehtävä on pelastaa maailma. Jokainen taso on kauniisti piirretty ja tarjoaa laajan valikoiman haasteita. Useimmilla tasoilla on joukko tehtäviä, jotka on suoritettava pelin eteenpäin viemiseksi.

Pipsa-sika-pelien pelaamiseksi sinun on ensin ladattava ilmainen mobiilisovellus ja aloitettava pelaaminen napauttamalla Pelit-vaihtoehtoa. Pelin nimen yksinkertainen haku tuo näkyviin luettelon käytettävissä olevista peleistä. Valitse yksi heistä ja aloita pelaaminen. Toiminta on nopeatempoista ja grafiikka sarjakuvamaista. Eläinten liikkeet ovat vilkkaita ja yleinen käyttökokemus on miellyttävä.

Pelin päätavoitteena on pelastaa eläimiä. Kullakin tasolla näytöllä näkyy eri teema – esimerkiksi voi olla viidakko-, vedenalainen- tai avaruusaiheita. Pelaajan tehtävänä on pelastaa kaikki eläimet ja saavuttaa oikea tavoite asetetussa ajassa. Tasot on suunniteltu tavalla, joka haastaa sekä loogisen että emotionaalisen pelitajun.

Pipsa-pelejä on kaksi pääosaa; ne ovat Pipsa Mania ja Pipsa Race. Sarjan ensimmäinen peli keskittyy virtuaalisten eläinten luomiseen tyhjästä useilla työkaluilla. Tätä seuraa palapelin muotoinen vaihe, jossa pelaajan on luotava mahdollisimman monta virtuaalista eläintä. Toinen alisarja on paljon kuin edeltäjänsä, Pipsa Race, siinä, että pelaajien on tehtävä polku vetämällä tiettyjä kuvakkeita näytön yli. Peli käsittää sarjan kilpailuvaiheita, joissa tavoitteena on suorittaa kilpailu pudottamatta eläimiä.

Ensimmäisen pelin menestyksen takia Popcap Games päätti kehittää kaksi uutta konseptia. He päättivät kuitenkin kehittää kaksi täysin erilaista pelimoottoria, joista toinen oli Popcap Paintbrush ja toinen Popcap Game Studio. Ensimmäinen tarjoaa tarvittavat työkalut ensimmäisen pelin luomiseen, kun taas jälkimmäinen antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda toinen peli. Tulokset ovat erittäin onnistuneita ja johtaneet siihen, että franchising on ollut erittäin suosittu rento pelaajien keskuudessa. Tämä on helpottanut Popcap Gamesin luoda uusia pelejä sarjassa aina, kun he haluavat luoda uuden luvun tarinaan.

Minun mielestäni nämä pelit ovat parhaita viihdettä Internetissä tänään. Ne ovat erittäin haastavia, ja toisinaan myös erittäin söpöjä. Ne ovat erittäin hyviä pitämään sinut mukana alusta loppuun. Niiden suosio tarkoittaa, että löydät helposti pelin lähes kaikille iästä riippumatta. Näitä pelejä voi pelata myös yksin, ja voit valita suosikkihahmosi ja jatkaa pelaamista samalla tavalla.