Pikku Kakkonen Pelit 1001

Yksi mielenkiintoisimmista online-peleistä, jotka sopivat lapsille nauttimiseen tekemättä mitään muuta, on 1001 Speedrunneria. Se on peli, jota sinun ei tarvitse pelata aiemmin, koska se on yksi ensimmäisistä mobiililaitteille kehitetyistä flash-peleistä. Pelin tavoitteena on auttaa pikkujuoksijaa Joerg Voortrekkia parantamaan juoksijataitojaan voittamalla pelin kaikki kilpailut kaikilla tasoilla. Mutta sinun on autettava häntä voittamaan, koska jos hän koskaan häviää, hän menettää kaiken – myös elämänsä rakkauden!

Pelin koko tarkoitus on juosta niin nopeasti kuin mahdollista maaliin, mutta se ei ole aina helppoa. Kun juokset, kivet ja muut esineet ovat usein sinua. Ja mitä nopeammin juokset, sitä vahvemmiksi noista kivistä tulee. Jos osuu paljon kiviä, putoat alas ja sinun on aloitettava koko prosessi alusta. Onneksi on kuitenkin saatavana useita päivityksiä, joiden avulla voit ostaa terveyttä parantavia tuotteita.

Tässä pelissä juokseminen on innostavaa, varsinkin kun näet pienen juoksijan juoksevan yhdessä pelin muiden hahmojen kanssa. Ne kaikki näyttävät niin onnellisilta ja kantavat yleensä esineitä, jotka antavat heidän juosta nopeammin. Siellä on jopa erityinen ruokakomero, jonka avulla voit varastoida ruokaa juoksessasi, joten sinun ei tarvitse odottaa juoksemista, kun loppuu tarvikkeet. Keittokomerossa on kuitenkin tilaa vain niin monelle tuotteelle, ja jokaisen ajon jälkeen se tyhjentää itsensä.

Kun jatkat pelaamista, opit lisää pienistä ihmisistä, jotka juoksevat. Opit, kuinka heidän elämänsä näyttää olevan niin täynnä iloa ja onnea. Katsot heidän yrittävän välttää esteitä ja jopa kaatua pari kertaa, mutta he yrittävät edelleen. Kun saavutat tason kymmenen, saat vihdoin selville, mikä on tämän pelin salaisuus. Kun jatkat pelaamista, saat selville, kuinka päästä esteistä yksinkertaisesti hyppäämällä niiden yli, mutta kun ruokakomero loppuu, sinun on palattava alkuun ja pelattava se uudestaan. Tämä peli on koukuttava, ja jos pystyt vastustamaan kiusausta, nautit tästä perusteellisesti.

Voit ostaa esineitä pienelle juoksijalle, jonka avulla hän voi juosta nopeammin, hypätä korkeammalle tai tehdä muita asioita. Pelillä on useita tasoja, ja kun siirryt uudelle tasolle, kohteet tulevat saataville siellä. Yksi tasoista antaa sinulle mahdollisuuden juosta tunnelin läpi, jota käytät juoksemaan toiseen osaan peliä nopeammin. Muita kohteita ovat ylimääräinen elämä, aikahyppy ja monet muut.

Kun pelaat tätä, näytöllä on erivärisiä pisteitä, jotka ilmaisevat sydämen pisteet, jotka sinun on hankittava voidaksesi pelata. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta sydäntä päästäksesi jokaisen tason huipulle. Jos keräät kaikki sydämet tietyn ajanjakson aikana, sinulle annetaan palkinto. Lisäksi, jos keräät kaikki tähdet tietyn ajanjakson aikana, sinulle annetaan erikoispalkinto.