Piggy Bang Kotiutus

Knockouts-tuotemerkki on saavuttanut uskomattoman suuren suosion viime vuosina. Joitakin merkittävimpiä naisia, jotka osallistuvat yrityksen kasvuun, ovat Kelly Clarkson, Rachael Rice, Cris Cyborg, Zolla Paget, Charmaine Tillis, Randa Wumbach, Liana Kerzner ja Gina Koupe. Yrityksellä on kuitenkin tuote, joka on suunniteltu erityisesti työskenteleville naisille, ja se on Piggy Bang -poistosarja. Valikoima vaaleanpunaisia ​​lisävarusteita, sarja sopii kaikille tytöille, jotka haluavat näyttää parhaimmaltaan työssä.

Sarja koostuu kaulakorusta, rannekorusta ja kahdesta korvakorusta. Siinä on myös hiusneula, kampa, peili, hiussolki ja hattu. Yksi sarjan huomattavimmista asioista on epätavallinen päärenkaan muoto. Yksiosainen muotoilu on valmistettu piikistä metallista ja siinä on musta pyöreä motiivi. Se näyttää siltä kuin jotain robotista, mutta sitä on todella mukava käyttää.

Sarjan muotoilu on myös melko mukava. Kaulakoru ja korvakorut ovat molemmat neutraaleja värejä, jotka sopivat lähes kaikentyyppisiin asuihin. Musta hiussolki on hienovarainen muunnelma tavallisesta poninhännästä ja antaa sinun mennä mihin tahansa sen kanssa. Koko sarjan yleinen muotoilu on erittäin siisti ja saa varmasti naisen tuntemaan lonkan ja trendikkään. Plus, kuka ei halua harrastaa tällaista upeaa päähineä?

Kaiken paras piirre on kuitenkin ainutlaatuinen ”säästöpossu”, joka on esillä jokaisen kappaleen takana. Tämä lisävaruste sopii täydellisesti yöksi kaupunkiin ja sitä voi käyttää joko kaulana tai korvakoruna. Suunnittelu muistuttaa tietokoneen hiirtä ja sitä voidaan käyttää kaikkien asujen varustamiseen.

Naiset rakastavat ainutlaatuisia malleja, jotka Cat sai lisätä kokoelmaansa. Kaikki kappaleet on täysin hienosäädetty omiin väreihinsä ja ne on valmistettu ylellisistä materiaaleista. Vaikka siellä on melko vähän naisia, joilla on samat vaatteet kuin hänellä, yhdelläkään heistä ei ole mitään sellaista räätälöityä. Hän on ehdottomasti ainutlaatuinen, ja nyt voit nähdä, miksi hänestä on tullut niin suosittu viime kuukausina.

Tämän upean hiuslisälaitteen avulla voit varmasti tehdä lausunnon. Olet ehdottomasti huomion keskipiste, kun käytät Piggy Bang Knockout -sarjaa, ja huomaat, että se on uskomattoman helppo huomata. Jos olet valmis saamaan hiuksesi solmuiksi ja luomaan unohtumattoman ulkonäön joka kerta, kun kiinnität jalkasi, sinun on yksinkertaisesti kokeiltava hiusten tappajia.