Pelit Puhelimeen Ilmaiseksi

Puhelimessasi on monia pelejä, joita voit käyttää säännöllisesti. Nämä pelit ovat saatavilla kaikilla tyylilajeilla, ja palkittujen kehittäjien on suunniteltu tarjoamaan sinulle viihdettä tuntikausia ollessasi liikkeellä. Sinun ei tarvitse pelätä riippuvuutta näistä peleistä, koska rakastat niitä hetkessä!

Älä huoli, jos sinulla ei ole älypuhelinta. Voit silti pelata pelejä useimmilla mobiililaitteilla. Pelejä, jotka on kehitetty PC: lle, Nintendo-konsoleille ja muulle, voidaan pelata myös puhelimilla. Yksi esimerkki on Popcap Gamesin luoma Plants vs.Zombies -peli. Tämä on yksi parhaista peleistä puhelimissa, eikä se vaadi kuukausimaksuja tai tilauksia.

Etsitkö joitain pelejä pitämään pienokaiset kiireisinä? Älä katso enää kuin Angry Birds. Tästä pelistä on tullut virusilmiö, koska se tuo todella ainutlaatuisen näkökulman mobiilipelaamiseen. Hahmosi liikkeiden hallinnan lisäksi voit myös avata siivet ja muut esineet pelatessasi. Kun olet valmis, voit jopa jakaa pisteesi ystävien kanssa tai antaa laitteelle vauhtia ilmaisen pelikeskuksen kautta!

Toinen esimerkki suosituista peleistä puhelimeesi ilmaisia ​​pulmia varten. Aivosi kiittävät sinua Sudokun valitsemisesta. Se on koukuttava pulmapeli, joka testaa logiikkataitosi. Pelin päätavoitteena on poistaa kaikki kortit sovittamalla niiden väärät sijainnit. Siirrät pikku ratkaisijasi ruudukon ympäri ja napautat näyttöä muuttaaksesi sen sijaintia, joten muista tallentaa edistymisesi ennen virheen tekemistä.

Oletko kiinnostunut virtuaaliseikkailuista? Jos seikkailu on sinun juttusi, voit pelata pelejä puhelimellasi ilmaiseksi Tagged-palvelussa. Tagged on sijaintipohjainen peli, jossa voit tutustua erilaisiin virtuaaliympäristöihin napsauttamalla puhelimen näytön eri kohteita. Voit esimerkiksi tutustua salaperäiseen linnaan etsimällä voimakasta esineistöä. Kun suoritat tehtäviä, saat nähdä tasosi ylöspäin ja siirtyä uusiin paikkoihin.

Nämä ovat vain kolme monista hauskoista peleistä, joita voit ladata ilmaiseksi ja joita voit pelata älypuhelimellasi. Saatat ajatella, että nämä pelit olisivat tylsiä tai monimutkaisia, mutta se ei voi olla kauempana totuudesta. Jos pidät tällaisista aktiviteeteista, huomaat, että et koskaan enää kyllästy puhelimeesi! Mitä muuta voisit pyytää?