Pelit Ilman Tiliä

Voit ladata pelejä ilman tiliä X-Boxille, PS3: lle, Wii: lle ja useille muille pelialustoille. videopelien piratismi on vähentynyt, mutta sitä on edelleen Internetissä. Brasiliasta Kanadaan Intiaan Malesiaan asti kaikki on laittomia. Miksi?

Koska se ansaitsee enemmän rahaa ohjelmoijille, jotka kirjoittavat ne. Luulen, että jokaisella tietokoneella omistavalla henkilöllä pitäisi olla piraattiversio kaikista peleistä, joita he haluavat pelata, mutta luulen, ettei. Tiedän vain, että he ansaitsevat enemmän rahaa kuin pelit, joilla ei ole tiliä. Kanadasta Brasiliaan Intiaan, Pakistaniin ja Malesiaan on ihmisiä, jotka piraattipelejä lähettävät muokattuja versioita peleistä verkossa. He ansaitsevat miljoonia tekemällä niin.

Internetissä on useita verkkosivustoja, joiden avulla voit ladata pelejä ilman tiliä. Nämä ovat pelejä, jotka on optimoitu ja joissa on kaikki uusimmat ominaisuudet, kuten huijaukset, hakkeroinnit, haittaohjelmien torjunta ja niin edelleen. Ja myös pelit ilman lisenssiä. Jos aiot ladata jotain näistä tavaroista Internetiin, sinun on todella oltava varovainen, koska osa niistä voi olla viruksia, mainosohjelmia, vakoiluohjelmia, Troijan hevosia ja monia muita ikäviä juttuja. Jotkut ovat ilmaisia ​​ja jotkut sinun on maksettava pieni maksu ladata.

Mitä pelejä ilman tiliä puhun, ovat Pokemon-pelit ja Scrabble-pelit. He ovat yleensä erittäin hauskoja pelata ja yleensä hyvin hinnoiteltuja. Pokemon-pelit ovat hauskoja, koska niillä on aina uusia Pokemon-kokeiluja. Scrabble-pelit ovat hienoja, koska on hauskaa saada pisteitä sanapeleistä, joita muut ihmiset eivät ole vielä keksineet. Yksinkertainen trivia-kulhon peli voi saada sinulle kymmenen pistettä.

Pelit tulevat kaikkialta maailmasta, maista, kulttuureista, kaikilta taitotasoilta. Peleissä on myös erilaisia ​​vaikeustasoja, lapset eivät voi pelata aikuisten pelejä, koska pelit ovat liian edistyneitä heille. Lapsille on tärkeää tietää, kun he pelaavat jotain, mikä ei ole liian helppoa tai vaikeaa. Siksi useimmissa peleissä on ohjetoiminto, jotta voit varmistaa, että opit pelaamaan oikein.

Ja se on vain yksi esimerkki pelistä, jonka voit ladata ilman eGiftia. Löydät kaiken ruoanlaittopeleistä pulmapeleihin uhkapeleihin. Voit pelata pelejä ja nähdä, toimivatko aivosi riittävän kauan loppuun pelaamasi. Olen melko varma, että löydät jotain, joka kiinnostaa sinua.