Pelikone Kris Mahjong

Pelikone Kris Mahjong on versio kuuluisasta Mahjong-pelistä. Se eroaa edeltäjistään siinä, että se sisältää paitsi erilaisia ​​pelimuunnelmia, mutta mukana tulee myös useita laajennuspaketteja. Suurin osa näistä lisää peliin uusia laattasarjoja, kun taas toiset lisäävät uusia pelimekaniikkoja ja strategioita. Se on lähinnä tietokonepohjainen peli; vaikka sitä voidaan toistaa tavallisilla tietokoneen näppäimistöillä. Tämä versio sisältää seuraavat ominaisuudet:

Tällä pelillä on vahva logiikka. Jokainen ruutu sopii yhteen ainakin yhden naapurinsa kanssa. Pelaajat voivat valita sopivat parit valitsemalla haluamasi ruudun pudotusvalikosta. Pariin kuuluvat laatat korostetaan, ja pelaaja voi yhdistää minkä tahansa niistä napsauttamalla sitä. Sama pätee laatoihin, jotka irrotetaan parista.

Tämän pelin onnistuminen edellyttää paljon suunnittelua. Pelaajien on harkittava, kuinka monta laattaa heidän on seurattava. Ihannetapauksessa heidän tulisi kerätä mahdollisimman monta paria. Jos tämä tuntuu vaikealta, peli sisältää vaihtoehdon, jonka avulla pelaajat voivat pitää vähemmän pareja. Tätä tulisi yrittää, kun pareja on jäljellä vähän, koska lopputuloksessa pidetään vähemmän tuloksia.

Peli voi olla haastava niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin pelanneet mahjongia. Se ei ole yhtä suoraviivaista kuin perinteinen peli. Kun laatat valitaan, niiden kaikkien on oltava linjassa naapureiden kanssa, ja pelaajan on sitten järjestettävä laatat siten, että ne muodostavat kuvion. Jos yhtä laattaa siirretään sivusuunnassa vahingossa, tulos on väärä. Pelaajan on löydettävä lähin naapuri valitsemalla ruutu samalta riviltä, ​​sarakkeelta tai lattialta.

Monien pelaajien mielestä käyttöliittymä voi olla haastava, etenkin niille, jotka eivät tunne sen toimintaa. Saatavilla on monia ominaisuuksia, ja niihin pääsee käsiksi useilla eri painikkeilla käyttöliittymässä. Uusien pelaajien voi kuitenkin silti olla vaikea selvittää, miten navigoida eri valikoissa, ja pelin sisäisen avun puute voi jättää joitain haluavia enemmän.

Kaiken kaikkiaan peli voi olla haastava, mutta itsepintaiset voivat huomata, että heillä on hauskaa pelata sitä. He voivat myös saada hyvän harjoittelun, kun he tekevät sitä. Yksi asia on kuitenkin pidettävä mielessä, että mahjongin pelaaminen verkossa edellyttää Java: n käyttöä. Vaikka se on ilmainen, monet kehittäjät eivät ole julkaisseet sitä.