Pelikone FI Mahjong

Pelikone Fi Mahjong -peli on versio klassisesta mahjong-pelistä. Tässä pelissä pelaajien on asetettava kolikot vastaaville riveille ja sarakkeille. Kun kaikki rivit sisältävät saman arvon kolikoita, peli on ohi ja pelaaja on voittanut. Tässä versiossa pelaajia ei kuitenkaan tarvitse sitoa mahjongin tavanomaiset säännöt. He voivat liikkua vapaasti pöydän ympäri milloin tahansa.

Kuten muutkin mahjong-muunnelmat, pelikone fi mahjong antaa pelaajille mahdollisuuden muuttaa pelisääntöjä monin tavoin. Tämä versio on yksi, joka vie tämän idean askeleen pidemmälle antamalla pelaajien järjestää kannen, kun he ovat vuorollaan. Se on hieno ominaisuus pelaajille, jotka haluavat vuorotella. On kuitenkin tiettyjä haittoja; koska peli riippuu korteista, heidän on aina heitettävä kortti kädestään, kun pelaajat nostavat tai häviävät kortin.

Tällä versiolla pelataan kahden tyyppisiä mahjong-pelejä. Ensimmäinen tyyppi on yksittäinen eliminointipeli. Tässä versiossa pelaajat voivat pelata vain yhdellä kädellä. He eivät voi pelata useammalla kuin yhdellä kortilla. Se helpottaa pelaajien hallita mahjong-sarjojaan, koska heidän on pelättävä vain kortin vetämistä heitetystä kasasta ja sen käyttämistä toisen liikkeen pelaamiseen.

Toinen tyyppi on kaksinkertainen eliminointipeli. Tässä pelaajat vuorottelevat ja ensimmäisen pelaajan vuoron ottaa pelaaja, jolla on alhaisin pisteet. Pelaajat voivat pelata niin monella kädellä kuin haluavat vuoronsa aikana, mutta jos he vetävät ja heittävät kortin, joka kuuluu samalle pelaajalle, heidän olisi pelattava ilman sitä kättä. Koska useimmat pelaajat haluaisivat pelata muutaman käden, tämä voi luoda jännittävän pelin.

Toinen jännittävä osa oppittavaa peliä on korttien kääntäminen. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että Indonesiassa on tosiasiassa neljä kulttuurijärjestelmää, nimittäin kiinalaiset, intialaiset, arabialaiset ja malaijit. Tämä voi aiheuttaa joitain ongelmia yritettäessä pelata mahjongia. Se voi olla melko vaikeaa pelaajille, jotka eivät puhu tai lue mitään näistä neljästä kielestä. Pieni online-tutkimus voi kuitenkin auttaa pelaajia valitsemaan perusasiat, jotta he voivat pelata peliä vastaavasti.

Pieni tutkimus menee pitkälle tässä pelissä. Mahikongin pelikone-peliä on helppo pelata, ja mukana oleva strategia voi antaa kenelle hyvän tunteen suorituksesta, kun aika vihdoin tulee pelaamaan. Mahjong-pelissä on muitakin muunnelmia, jotka kannattaa ehkä tarkistaa.