Pelaamo Emma Peli Voittotaulukko

Game Room Emma on Mattelin upouusi pelikonsoli, jota on kahta perustyyppiä. Siellä on pelihuone Emma ja sitten pelijärjestelmä Emma. Pelihuone Emma on pohjimmiltaan parannettu versio Game Boy Advancesta. Tämä tarkoittaa sitä, että se on periaatteessa sama asia, mutta parempi. Jos pelaat pelejä Game Boy Advancella, Game Room Emman pitäisi pystyä antamaan sinulle saman tyyppinen kokemus.

Tämä ei ole kuin Game Roomisters, jossa sinun on liitettävä peli USB-porttiin. Pelihuone Emma on oma laite, joka ei vaadi ylimääräisiä laitteita pelin pelaamiseen. Tämä on erittäin hienoa, koska Game Emma kytketään televisioon USB-liitännän kautta. Tämä muistuttaa tapaa, jolla liität kannettavan tietokoneen televisioon. Tämä helpottaa pelikonsolin kytkemistä päälle ja pois päältä, jotta et menetä lyöntiä.

Toinen tärkeä asia Emma-pelihuoneessa on, että se toimii myös televisiona. Jos sinulla on kaapelilaskut, tiedät mielellämme, että Game Room Emma toimii kaikkien suurten kaapelipalvelujen tarjoajien kanssa. Se toimii myös kolmen suuren laatikkovuokrauspalvelun kanssa, joten voit vuokrata pelejä milloin haluat. Voit käyttää sitä myös television katselemiseen ja musiikkivideoiden kuunteluun.

Siltä osin kuin pelihuone Emma menee televisioon, siinä on LCD-kosketusnäyttö. Tämä helpottaa käyttöäsi, koska se on kuin tavallisella pelikonsolilla pelaaminen. Se myös helpottaa pelin ymmärtämistä. Mukana on myös äänenvoimakkuuden ja pelivalinnan säätimet, kuten tavallinen pelikonsoli, jotta saat täyden kokemuksen.

Jotkut pelihuone Emman lisäominaisuuksista ovat se, että sisäänrakennetulla DVR: llä voit tallentaa ohjelmia ja pelejä, jotta voit katsella niitä myöhemmin. On myös ominaisuus, jonka avulla voit jakaa esityksiä ja pelejä Facebookissa. Tämä tarkoittaa, että kun ystävät pelaavat pelihuonetta Emmaa, he voivat myös tallentaa sen ja katsella sitä milloin tahansa. Tämä on todella hieno ominaisuus. Ei vain hauskaa tallentaa pelejä ja esityksiä, mutta se on myös hyvä tapa saada uusia ystäviä ja keskustella siitä, mitkä pelit ja esitykset saavat parhaat arvostelut.

Yksi parhaista asioista pelihuoneessa Emma on, että se on erittäin edullinen. Tämän pelikonsolin hankkiminen ei maksa niin paljon rahaa, ja voit jopa lainata sitä ystävältä, jos sinulla ei ole varaa siihen juuri nyt. Tämä konsoli on myös erittäin pieni, joten voit viedä sen mihin tahansa mukanasi, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia sen katoamisesta tai rikkomisesta. Se on myös yksi markkinoiden pienimmistä pelikonsoleista, joten se mahtuu helposti kukkaroon tai reppuun. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa pelijärjestelmän kanssa, mutta eivät halua käyttää paljon rahaa tekemiseen.