Pelaa Yatzya Netissä Kahdestaan

Jos olet joskus pelannut peliä Yatzya, tiedät, että se on enemmän kuin vain peli; se on myös tapa nauttia kauniista maisemista ja Israelin muinaisesta kulttuurista. Tässä peliversiossa (tunnetaan nimellä Yatzee) pelaajat ottavat kiinni beduiiniprinsessan rullasta matkustaessaan kaupungista toiseen yrittäessään pelastaa isänsä Talmud-prinssin sortavalta vallalta. Jotkut Yatzya-verkkoversiot kahdelle on jo ladattu YouTubeen ja muihin videoiden ylläpitosivustoihin, mutta tämä versio tarjoaa sinulle mahdollisuuden pelata tätä jännittävää peliä ilmaiseksi suoraan tietokoneeltasi. Tässä artikkelissa on vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti tästä ominaisuudesta ja nautit uuden pelin eduista samalla kun tutustut sen takana oleviin ihmisiin entistä paremmin.

Pelaajat, jotka päättävät pelata Yatzya-verkkoa kahdelle, voivat aloittaa valitsemalla kokemuksen tason ja sukupuolen. Prinsessa aloittaa hyvin matalalla terveystangolla ja aloittaa vain satulalla. Pelin päätyttyä hän saa lisää päivityksiä ja voi ratsastaa voimakkailla arabialaisilla hevosilla. Lisäksi hän saa ostaa voimakkaita aseita.

Kaksi ihmistä voi pelata tätä peliä samanaikaisesti; yksi on pelimestari (jota yleensä kutsutaan MA: ksi) ja toinen pelaaja on joko auttaja tai pidättäjä (henkilö, joka avustaa päällikköä). Pelaajat valitsevat puolen, jolla he pelaavat; kumpaakin osapuolta voidaan vaihtaa nopeasti, kun lisää pelaajia on kutsuttava. Peli on nopeatempoista ja riippuu oikeasta ajoituksesta sen varmistamiseksi, että pelaajat eivät loppu ajasta tehtävänsä aikana. Tästä syystä kahden pelaajan on oltava erittäin tarkkaavaisia ​​ja varmistettava, että he eivät menetä kierrosta, mikä voi aiheuttaa pelin epäonnistumisen.

Kaksi pelaajaa voi myös tehdä yhteistyötä auttaakseen leirejä tehtävänsä aikana. Kun pelaat Yatzyaa, voit työskennellä kahden tai useamman pelaajan kanssa samanaikaisesti kaksinkertaistaaksesi pisteet, jotka saat selvitysleireiltä. Lisäksi, kun pelaaja liittyy armeijaasi, hänen armeijansa täydennetään välittömästi. Pelissä on joitain tehtäviä, jotka rajoittuvat vain kahteen pelaajaan, mikä tekee niistä paljon haastavamman kahden pelaajan joukkueelle.

Yksi mielenkiintoisimmista näkökohdista tässä verkkopelissä on, että voit auttaa hahmosi kehittymistä. Kun pelaajasta tulee taitavampi, hänet voidaan ylentää edistyneempiin luokkiin (kuten terävä ampuja tai komento). Riippuen siitä, mistä luokasta he tulevat, kun heitä ylennetään, heidän tilastonsa muuttuvat, kuten vahvuus ja nopeus. Hahmosi kehittyessä voit ostaa uusia aseita ja panssareita sekä varustaa ne uusilla taidoilla. Pelin kehittäjät ovat toimittaneet luettelon kaikista peleissä ansaittavista kohteista ja kyvyistä, jolloin pelaajat voivat suunnitella strategiansa ja edetä pelin läpi vastaavasti.

Vaikka ei ehkä ole paras strategia pelata Yatzya-verkkoa kahdelle pelaajalle, se antaa sinun pelata peliä hitaammin vaarantamatta menettämääsi edistystä. Useimmat ihmiset, jotka aloittavat tällaisen pelin, ovat tyytyväisiä toimintaan ja haluavat jatkaa peliä, mutta joskus strategiaa on muutettava, jotta pelistä tulisi haastavampi. Tämän kaltainen nopeatempoinen peli on täydellinen portti monimutkaisempiin online-roolipeleihin. Jos et ole koskaan ennen pelannut tällaista peliä, sinun kannattaa tarkistaa se tänään! Saatat löytää vain aivan uuden tyyppisen pelikokemuksen.