Pelaa Heti Sinä Voitit

Pidätkö edelleen kiinni ajatuksesta, että sinun pitäisi pelata heti, kun voitat potin? Miksi näin on? No, väittäisin, että pelaamalla kättä nyt annat itsellesi paljon suuremman mahdollisuuden voittaa potti myöhemmin. Tähän on kaksi syytä. Ensimmäinen syy on selkeä etu mahdollisuudesta rakentaa pino, mutta toinen syy on jotain, joka jää huomaamatta melko usein.

Potti on saattanut olla vain kädessäsi, koska sinulla oli mahdollisuus pelata toista kättä, toista korttia tai pari korttia ja menettää mahdollisuus pelata heti, kun voitat potin. Olet ehkä pitänyt potista kiinni toivoen, että joku muu pelaaja tulee sisään hyvällä kädellä, mutta jos he eivät, he eivät todennäköisesti olisi pysyneet siinä. Jos odotat pelaavan kätesi, otat mahdollisuus, että joku muu saattaa tulla mahtavalla kädellä. Näin ei ole aina, mutta useammin kuin ei. Joten miksi pelata heti, kun voitat potin, kun voit pelata sitä myöhemmin?

Hyödynnät myös mahdollisuuksiasi saada parempi käsi, vaikka mikään ei estä sinua pelaamasta kättä, jonka olet jo menettänyt. Oletetaan, että voitat potin. Sinulla on nyt kaksi pinoa, yksi täynnä, yksi tyhjä. Tiedät myös, että jäljellä on kolme pelaajaa. Tiedät, että kertoimet ovat päällekkäin sinua vastaan, joten miksi pelata heti, kun voitat potin?

No, jos odotat, laitat mahdollisuutesi voittaa kasinoissa sinua vastaan. Kaksi ihmistä, jotka ovat jäljellä sen jälkeen, kun olet poissa, ovat todennäköisesti melko tasaisesti, mikä tarkoittaa, että heillä on suunnilleen parit voittokertoimet. Mutta jos pelaat juuri nyt, ennen kuin kukaan tietää, mitä teet, sinä voisit olla se, joka lähtee suurella voitolla. Tämä pätee erityisesti, jos pelaat potteihin, ja kaksi viimeistä ihmistä eivät ole vielä panostaneet. He todennäköisesti kaikki yrittävät selvittää, mitä tehdä rahoillaan, kun saat suuren potin.

Mutta odota … olet myös pelannut kätesi ja saanut potin hyvin lähelle, niin mitä nyt? Odota hetki, ennen kuin teet uuden vedon. Jos et, niin saatat vain joutua törkeään shokkiin. Tässä on kaksi syytä muistaa. Yksi, mitä korkeampi panostusrajasi on, sitä pienempi riski, eli vedonlyönti on hieman pienempi kuin sinulla olisi, jos et olisi ollut niin aggressiivinen, ja kaksi, voit korottaa, kun olet saavuttanut panostusrajan , mikä tarkoittaa, että voit saada samanlaisen vedon ja kääntyä ympäri ja lyödä vetoa niin paljon uudelleen.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos luulet joutuvan istumaan sivussa, koska joku onnekas ja otti erittäin matalan panoksen käden? Ensinnäkin on ymmärrettävä, että kummassakin kädessä on kaksi pelaajaa: henkilö, jolla on pelaamasi pokeri, ja henkilö, joka katsoo kortteja. Joten, jos voit voittaa potin ja saada sen erittäin isoksi ennen kuin kummallakin pelaajalla on mahdollisuus katsoa korttejaan (koska heidän huomionsa on korteissa), sinulla on pieni etu. Haluat pelata tiukasti, koska potteja on vaikea voittaa, kun vastustaja tarkistaa, mutta sinun on myös pelattava löyhästi yrittää ottaa isot potit, joihin saatat lyödä vahvilla käsillä. Kun saat nämä pelaamisen perusteet heti, kun voitat käden, voit alkaa nähdä menestystä useammin.