Parhaat Tervetuliaisbonukset Ilman Talletusta 2021

Parhaat talletusbonukset ovat alhaisimmat bonukset. Toisin sanoen, mitä sanon, on se, että mitä pienempi prosenttiosuus on, sitä parempi. Tämä tarkoittaa, että pystyt ottamaan suuremman prosenttiosuuden siitä, mitä tarjous sinulle tarjoaa (ilman lisämaksua) ja kääntymään ympäri ja tallettamaan saman summan toiselle korttitilille. Niille teistä, jotka eivät tunne sitä, tervetuliaisbonukset ilman talletuksia ovat periaatteessa bonus, jolloin luottotarkistusta ei suoriteta. Tämä tarkoittaa, että et ole tekemisissä tavallisten ongelmien kanssa yrittäessäsi saada luottoa, eikä sinun tarvitse huolehtia talletuksen turvaamisesta. Tämäntyyppisen bonuksen yksi haittapuoli on, että käteistalletuksen korko on joskus korkeampi kuin luottokorttisi tai minkä tahansa muun tyyppisen luottosi korko.

Tämäntyyppinen korttitarjous on erityisen hyödyllinen ihmisille, joilla ei ole luottohistoriaa, ja niille, joiden luottopisteet ovat jo huonot aiempien velkaongelmien takia. Se antaa rahoitusalalle erinomaisen uuden tavan kohdistaa niihin, joilla saattaa olla ongelmia laskujen maksamisessa tulevaisuudessa. Voit saada luottokortin, joka ei vaadi talletusta, ja niin kauan kuin suoritat kuukausimaksut ajoissa, luottokorttiyhtiö palkitsee sinut uskollisuudestasi. He ansaitsevat bonuksen paitsi saldostasi myös koron käteistalletuksesta. Parasta on, että näillä yrityksillä on usein erityisohjelmia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden saada prosenttiosuus bonusta melkein jokaisesta ostoksestasi!

Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa useita erityyppisiä kortteja, jotka tarjoavat parhaat tervetuliaisbonukset ilman talletusta. Jotkut niistä ovat: bensiinikortit, lentomatkat ja hotellimajoitukset, ruokakaupat, tavaratalokortit, bensiinikorttien lahjakortit ja paljon muuta. Asia on, että siellä on tonnia kortteja ja että ei ole mitään syytä, miksi et löydä sitä, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Jos luottosi on huono ja sinun on rakennettava luottoluokituksesi uudelleen, luottokortit ilman talletusta ovat paras vaihtoehto. Tosiasia on, että näille korteille on niin paljon tarjouksia, että on helppo hukkua. Varmista vain, että tarkastelet kaikkia näitä vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Ainoa tapa selvittää, onko kortti sinulle sopiva, on hakea sitä!

Toinen vaihtoehto luottokorteille on saada heille ennakkohyväksyntä. Monet luottokorttiyhtiöt tekevät tämän todella niille, jotka ovat vasta aloittamassa luottoluokituksensa rakentamista. Jälleen kerran tämä on suuri etu niille, joilla on huono luottohistoria, tai niille, joilla ei ole vielä hyviä luottoluokituksia. He ovat halukkaita antamaan sinun käyttää luottokorttia, vaikka sinulla ei vielä olisikaan käsillä merkittävää määrää luottoa.

Toivottavasti olet jo oppinut tarpeeksi parhaista tervetuliaisbonuksista ilman talletusta, jotta voit päättää itse, onko joku oikea sinulle. Kaiken tyyppisiä luottokortteja on aivan liian paljon. Parhaan päätöksen tekemiseksi sinun on varmistettava, että olet vertailuostoksia. Näin valitset varmasti jotain, joka on sinulle parhaiten pitkällä aikavälillä.