Parhaat Seikkailupelit PS4

Jos etsit yhtä parhaista seikkailupeleistä PS4: llä, meillä on tietoa, joka todennäköisesti kiinnostaa sinua. Ensinnäkin monet ihmiset uskovat, että konsolien nykyinen valikoima, mukaan lukien Xbox One ja tuleva PS5, koskevat toimintaseikkailuja. Mutta jos tarkastelet Need for Speed ​​-sarjatoiminnan menestystä, huomaat, että se on esimerkki korkealaatuisesta toiminta-seikkailupelistä. Joten mitkä ovat parhaita PS4: n seikkailupelejä, joita kysyt? Valintamme yhdelle PS4: n parhaista seikkailupeleistä on N ++.

Monet ihmiset tietävät jo N ++: sta, jonka on kehittänyt palkittu kehittäjä Limbo Development Limited. Itse asiassa peli julkaistiin maaliskuussa 2020, ja siitä tuli heti yksi suosituimmista PS4-latauspeleistä. Monet pelaajat olivat koukussa siihen, koska grafiikka oli niin hyvää, ja siinä oli ainutlaatuinen sekoitus seikkailua ja kilpa-ajoa. Tarkastelemme parhaita seikkailupelejä PS4: llä, ja tällä kertaa olemme tarkastelleet tarkemmin peliä nimeltä N ++.

Toisin kuin kaksi ensimmäistä peliä, jotka olemme jo tarkistaneet, N ++ eivät todellakaan perustu aikaisempiin peleihin. Se on uusi peli, jossa hyödynnetään uutta moottoria, jota monet kehittäjät käyttävät tällä hetkellä saadakseen pelipelaajien huomion. Pelin juoni on hyvin omaperäinen, ja siinä käsitellään hyvin kiistanalaista aihetta, joka on kiistanalainen kysymys geneettisistä oikeuksista. Aiemmin useita ihmisiä on syytetty geenitekniikan käytöstä epäoikeudenmukaisten etujen saamiseksi. Monien pelaajien mielestä tämä on karkea yksityisyyden loukkaaminen, joten he vastustavat geenitekniikan käyttöä peleissä.

Tästä aiheesta huolimatta N ++ tekee hienoa työtä pysyäkseen odotettavissa tyypillisestä seikkailupelistä ps4: ssä. Grafiikka on huippuluokkaa, ja peli toimii hyvin sujuvasti. Siinä ei ole vikoja, ja voit palata heti seikkailuun, jos päätät, ettet pidä siitä. PS4: n parhaat seikkailupelit kehittyvät edelleen, ja kehittäjät yrittävät aina työntää kirjekuorta. Tässä tapauksessa he onnistuivat.

Tämän palkinnon voittaneen tittelin kehitti seikkailupelien veteraanien joukkue, jonka johtaja oli kaveri nimeltä Tom Wiebers. Kehittäjä käytti tämän nimikkeen luomisessa erittäin mielenkiintoista pelisuunnittelua. Hänen tavoitteenaan oli luoda otsikko, jolla on kyky houkutella useita genrejä. Vaikka se on toiminta-RPG, siinä on myös seikkailua, mysteeriä, romanssia, trilleria, kauhua ja paljon muuta. Tämä on ehdottomasti markkinarako, mutta se on ostohinnan arvoinen.

Jos etsit toiminta-RPG: tä, joka sattuu olemaan myös seikkailupeli, sinun kannattaa harkita Final Fantasy XIV: tä. Tämä pelinkehittäjä on onnistunut luomaan pelin, joka hyödyntää useimpien kilpailijoidensa fanijoukon tunteita ja tunteita ja tarjoaa heille viihdettä useita tunteja. Jos rakastat seikkailua, joka yhdistää vankan tarinan ja upean grafiikan, Final Fantasy XIV on ehdottomasti lataamisen arvoinen.