Paras Palautusprosentti 2021

Tässä on kauppa. Paras eläkevakuutusprosentti on juuri nyt. Jos ostat nyt, saat eläkesäästösi erittäin korkean tuoton. Oletko valmis? Anna minun näyttää sinulle miten.

Ensinnäkin haluan antaa sinulle terminologiaa. Tulevat tulosi ovat pohjimmiltaan kaikkien tulevien tulojesi kokonaissumma, kuten kuukausitulot tavallisesta työstä sekä mahdolliset lisärahat, jotka tulevat sijoituksista, osingoista tai jopa osakkeiden tai muun omaisuuden myynnistä. Tulevat säästösi ovat periaatteessa kaikkien tulosi tulojen kokonaismäärä vähennettynä tällä hetkellä velkaa tai lainaa. Nyt, jos menet eläkkeelle 65-vuotiaana, tuleviin säästöihisi sisältyy pesämuna ja kaikki, mitä olet jo tallentanut.

Puhumme 20 vuoden tulevista tuloista. Joten nyt tiedämme, mitkä ovat tulevat eläketulomme. Mikä on paras sijoitus nyt? Lyhyesti sanottuna kaikki, mikä maksaa korkean vuosituoton ja auttaa kasvattamaan pääomaa ajan myötä.

Tietenkin, jos haluat sijoittaa pitkällä aikavälillä, on harkittava monia vaihtoehtoja. Siellä on osakemarkkinat, kiinteistösijoitukset, hyödykkeet, jalometallit, joukkolainamarkkinat, joukkovelkakirjojen tuottokäyrät jne. Mutta paras tapa rakentaa vaurautta on nyt ns. Yhdistetty korkosijoitus. Sitä kutsutaan tälle, koska se vie korkojen muutoksen riskin ja lisää tulojasi, kun ne muuttuvat.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat ostaa osakkeen, jolla on pitkä historia. Jos osakkeen hinta nousee, ansaitset rahaa. Mutta jos hinta laskee, menetät rahaa. Siksi yhdistetty korkoinvestointi käyttää matemaattista kaavaa, jota kutsutaan ”tuottokäyräksi”.

”Tuottokäyrä” on yksinkertaisesti kaavio, joka ennustaa tuoton ajan mittaan, kun otetaan huomioon jotkut alkutekijät. Piirtämällä käyrän polku kaavioon näet, kuinka minkä tahansa sijoituksen arvo kasvaa ajan myötä. Tällaisen kaavion avulla voit piirtää tuottokäyrän mistä tahansa haluamastasi hyödykkeestä – kuten öljystä – ja seurata, kuinka se kehittyy ajan myötä. Tämä on paras tapa ennustaa, mitä tulevaisuus tuo sinulle pitkällä aikavälillä.

Paras panoksesi tuottokäyrää käytettäessä on sijoittaa johonkin, jolla on pitkäaikainen menestyshistoria. Sinun tulisi yrittää löytää sijoituksia, joiden volatiliteetti on keskimääräistä suurempi. Esimerkiksi, jos tuottokäyrän mukaan potti nousee noin kahden ja viiden prosentin välillä seuraavien kahden vuoden aikana, haluat todennäköisesti sijoittaa. Mitä alhaisempi prosenttiosuus yläosassa on, sitä suurempi sinun pitäisi tehdä sijoitettu summa. Mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun on kyettävä selvittämään, mistä ansaitset rahaa tulevaisuudessa, tai saatat joutua vakavasti velkaan, ennen kuin näet koskaan sijoituksesi tuottoa.

Yksi helpoimmista tavoista ennustaa paras tuottoprosentti parhaan tuottopotentiaalisi kannalta on keskittyä yrityksen terveyteen. Jos yritys on vakaa, markkinat palkitsevat sinut terveellä tuotolla sijoituksellesi. Toisaalta, jos yrityksellä ei mene niin hyvin, riskitasosi on liian korkea. Kummassakin tilanteessa paras tuottoprosentti, jonka voit toivoa, on viisikymmentä prosenttia. Yhtälön toinen puoli varmistaa, että voit hallita salkkuasi oikein tuoton maksimoimiseksi.