Nintendo Switch Pelit

Nintendo Switch on Nintendon suunnittelema innovatiivinen videopelikonsoli, joka esiteltiin maailmanlaajuisesti pääosin 3. maaliskuuta 2020. Konsoli itsessään on periaatteessa kädessä pidettävä tabletti, joka voidaan joko liittää televisioon pelaamista varten suurella näytöllä tai käyttää molempina kannettava yksikkö ja kiinteä konsoli. Se pystyy tukemaan suurinta osaa nykyisistä nykyaikaisista pelimuodoista. Tämä konsoli eroaa suuresti kilpailijoistaan, koska se on suunniteltu ”kannettavammaksi” ja tarjoaa samalla monia ominaisuuksia, joita kilpailijat eivät.

Kuten me kaikki tiedämme, Nintendo-kytkintä voidaan käyttää sekä kämmenlaitteena että paikallaan. Yksi parhaista peleistä tällä konsolilla on Zelda: Breath of the Wild. Zelda: Breath of the Wild tarjoaa parhaat grafiikat ja toiminnot kaikista Zelda-peleistä tähän mennessä. Vaikka se ei ole ”oikea” Zelda-peli, tarinaan ja pelattavuuteen liittyy silti melko paljon yhtäläisyyksiä. Tämä peli on voittanut useita arvostettuja Game Awards -palkintoja, mukaan lukien ”Paras valinta” ja ”Paras strategia- ja seikkailupeli” useissa Game Awards -tapahtumissa.

Nintendo Switchin toiseksi parhaat pelit sisältävät kaksi myydyintä Wii-peliä: The Legend of Zelda: Twilight Princess ja The Wolf among Us. Molemmat pelit ovat visuaalisesti upeita ja ovat iloisia pelata. Sankaritar Link palaa Twilight Princess -tapahtumaan ja ryhtyy kokonaan uuteen seikkailuun taistellakseen pahaa Dark Lord Ganonia ja hänen armeijaansa kuolleita ja olentoja vastaan. Susi keskuudessa -sarjassa sankari Arden ryhtyy taistelemaan vampyyrien heimoa vastaan, kun he sieppaavat teini-ikäisen tyttärenne yksin. Molemmat pelit ovat tunnettuja korkeasta visuaalisesta laadustaan ​​ja erinomaisesta tarinastaan.

Nintendo Switchin kolmanneksi parhaat pelit ovat kaksi parhaista koskaan julkaistuista Wii U -peleistä: Super Mario Galaxy ja The Super Mario Fit. Jos rakastit klassisia videopelejä, kuten Super Mario ja Space Invaders, rakastat Super Mario Galaxy ja The Super Mario Fit. Se tarjoaa upean interaktiivisen tunnelman, joka vangitsee vanhan klassisen videopelin pelaamisen tunteen. Pelatessasi Mariona sinun täytyy juosta, hypätä, kiivetä, uida ja välttää vihollisia jatkaaksesi tehtävääsi. Wii U -konsolissa on myös LCD-näyttö, joka auttaa vahvistamaan kaikkea toimintaa näyttämällä sinulle mitä tapahtuu.

Nintendo Switchin viimeisimmät parhaat pelit ovat kaksi järjestelmän tarjoamasta ainutlaatuisemmasta pelistä. Yksi näistä on Super Mario Galaxy -kerroin Odds Against Odds -versiosta ja toista kutsutaan kertoimiksi Meeseeksiä vastaan. Molemmat pelit ovat erittäin riippuvuutta aiheuttavia, hauskoja ja tarjoavat useita tunteja puhdasta hauskaa. Ne ovat täydellisiä pelejä perheiden nauttimiseen yhdessä, ja Nintendo suosittelee niitä.

Kaiken kaikkiaan Nintendo Switch tarjoaa paljon ainutlaatuisia vaihtoehtoja pelin kannalta. Nintendo Switchillä on vaikea mennä pieleen urheilupeleistä pulmapeleihin ja vanhan ajan suosikeista uusiin. Nämä ovat vain muutamia parhaista peleistä, ja suosittelen niitä eniten. Olen varma, että jos kaivaa vähän syvemmälle näihin peleihin, löydät paljon muuta, joka on viihdyttävää ja parantaa kykyäsi pelata videopelejä tulevina vuosina Wii U: lla.