Niko Nousiainen Nettipeli

Niko Nousiainen on veljensä Miharu Aokin kehittämän verkkopelin luoja. Peli julkaistiin 2020-luvun alkupuolella, ja se on nyt yksi maailman suosituimmista online-RPG-peleistä. Miharu Aoki työskenteli pelisuunnittelijana, kun taas hänen veljensä Niko työskenteli pelin kehittäjänä. Kaksi veljeä tekevät usein yhteistyötä erilaisissa projekteissa, kuten Nikon luomassa verkkopelissä.

Niki kehitti pelin heidän käydessäsi yliopistossa yhdessä. Ollessaan korkeakoulussa he tekivät kymmeniä luonnoksia ja suunnittelupelejä. He olivat hyviä suunnittelemaan strategiapelejä ja visuaalisia romaaneja ennen kuin he pääsivät verkkopelien suunnitteluun. Kun he aloittivat uransa pelialalla, he alkoivat työskennellä ensin online-RPG-projektien parissa. Miharu Aoki oli liittynyt myös moniin muihin yrityksiin, kuten Silicon Studiosiin ja Segaan, ennen kuin hän lähti Nintendosta etsimään unelmansa tehdä RPG.

Niki on suunnitellut myös mielenkiintoisia hahmoja peliin. Peli sisältää hahmoja, jotka ovat peräisin eri uskonnoista. Joitakin hahmoja ovat buddhalaiset munkit, hindupapit ja muslimit. Jokaisella uskonnolla on omat tehtävänsä ja tutkittavat alueet.

Vaikka tämä on peli uskoon tai uskoon kuuluville ihmisille, on mielenkiintoista nähdä, kuinka uskonto voi vaikuttaa RPG: n suunnitteluun. Tämä on myös yksi harvoista online-RPG: stä, joissa on sekä mies- että naishahmoja. Vaikka tässä verkkopelissä ei ole naispäähenkilöä, on joukko naispelaajia, jotka pelaavat peliä tarinan ja sen houkuttelevien hahmojen vuoksi. On myös erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka usko voi vaikuttaa yksilön toimintaan ja tapaan, jolla hän päättää pelata peliä.

Monien RPG-pelit tuntevien ihmisten mielestä tämä peli on hyvin samanlainen kuin monet heistä. Perustarina sisältää pojan, joka heitetään fantastiseen maailmaan ja joka seikkaillaan maailman pelastamiseksi. Pelin suurin haaste on rakentaa pojan hahmo ja kyky hänen yrittäessään tutkia fantasiamaailmaa.

Pelaajalla on myös mahdollisuus valita, minkä ikäisen alueen kanssa hän haluaa pelata peliä. On myös mahdollista, että ihmiset, jotka eivät yleensä pelaa RPG: itä, nauttivat tästä, koska siinä on paljon pulmia. Tätä on syytä harkita kaikkien, jotka eivät halua ratkaista pulmia tai jotka eivät ole koskaan ennen pelanneet verkkopeliä. Peliä voidaan pelata myös yksinpelissä, jossa yksi pelaaja ottaa tietyn hahmon roolin tutkia eri alueita ja suorittaa tehtäviä juonen eteenpäin viemiseksi. Jos joku haluaa hyvän vanhanaikaisen tehtävän, jossa on pieni seikkailu, niin Ni Nitsu Is A Haunting on ehdottomasti peli, jonka he haluavat tarkistaa.