Neljä Riviin Peli

Four Line Up -peli on vanha, mutta hyvä peli. Siihen liittyy hyökkääviä ja puolustavia joukkueita vuorotellen pisteillä. Tämän pelin tavoitteena on saada pallo vastustajan kentälle pitäen toinen joukkue poissa. Tämä peli on ollut olemassa jo kauan, mutta Bill Russell ja Boston Celtics kuolivat sen. Muualla koripallomaailmassa ei ollut juurikaan aavistustakaan, mitä tapahtui, kunnes NBA alkoi näyttää kohokohtia televisiossa.

Tässä pelissä on monia tapoja tehdä pisteitä. Hyökkäyksessä pelaajat voivat vuorotellen juosta ylös ja alas kenttää yrittäen saada toisen joukkueen ajamaan heidät. Muutama puolustaja seisoo vapaaheittolinjalla valmiina estämään kaikki korin yritykset. Kun pelaajat juoksevat koriin, puolustajien on kiertävä ja pelattava puolustusta matalassa pylväässä, jossa neljä rivissä olevaa pelaajaa on asetettava asentoon ottelun poistamiseksi.

Vastustavan puolustuksen kaistalla on neljä miestä, jotka odottavat tunkeutumisen estämistä. Kaksi isoa miestä seisoo paikkansa kolmipisteviivan yläosassa. Kaksi muuta kaveria istuu kyynärpäissä, nelipisteviivan yläosassa. Riippumatta siitä, mikä pelaaja asettaa pallon, kolmen muun pelaajan on kunnioitettava hänen laukausta. Jos ei, he ottavat kovan laukauksen, joka voi päätyä toisen joukkueen avainpelaajan käsiin.

Puolustus on myös avain tässä tilanteessa. Jos pakotat toisen joukkueen tilanteeseen, jossa heidän on mentävä puolikentän laukausten tekemiseen ilman asianmukaista puolustusta, voit todennäköisesti voittaa pelin. Joten sinun on tiedettävä, mikä on suunnitelmasi, kun pelaat tällaista puolustusta.

Jotkut joukkueet pelaavat yksipuolinen version tästä puolustuksesta, jossa kaksi isoa miestä juoksee rinnakkain. Muilla joukkueilla on kaksi isoa miestä, jotka pelaavat samaa asemaa. Sinun on myös pystyttävä sopeutumaan, jos toinen joukkue muuttaa strategiaansa. Jos he ottavat uuden näytelmän ja alkuperäinen suunnitelmasi ei enää toimi, sinun on vaihdettava heidän kanssaan. Muuten sinä olet jumissa, kun suoritat henkilökohtaisen version rikoksesta, jonka he juoksivat ennen sinua.

Sinun täytyy osata pelata tätä neljä rivissä olevaa puolustusta hyvää pelaajaa vastaan. Sinun on myös osattava pelata ihmisiä vastaan, jotka eivät pelaa tällaista puolustusta. Sinun on tiedettävä, kuinka hidastaa heitä, jotta he eivät pääse tunkeutumaan kolmen pisteen linjaan ja ottamaan laukausta.