More Kames Pelit 1001 Pelit

Pelattuaan Game Boy Color -betaversiota Nintendo pyysi yrityksen faneilta lupaa antaa muutama lisää Masamune-huvipuiston pelejä yleisölle. Nintendo on yksi videopelialan menestyneimmistä yrityksistä. Syy, miksi se on onnistunut, on se, että se luo laadukkaita pelejä, jotka ovat hauskoja ja helposti pelattavia. Nämä pelit on luotu viihdyttämään ja kouluttamaan.

Pelin piti olla kaikkien aikojen ensimmäinen pystysuunnassa vierivä peli, joka ilmestyi Game Boy Colour -sivulle. Siinä oli poika, joka hallitsi tankkia eri vaiheissa kerätessään esineitä matkan varrella. Se oli yksi vaikeimmista peleistä, ja Nintendo tiesi, että se vaatii paljon ajattelua ja huomiota yksityiskohtiin pelin ohjelmoijalta. Siksi yritys piti luoda uskomattoman paljon yksityiskohtia tässä pelissä.

Syy miksi tämä peli on niin suosittu, johtuu suurelta osin sen yksinkertaisuudesta. Kuka tahansa voi noutaa ja pelata tätä peliä. Hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ​​eikä monimutkaista koordinointia tarvita. Se on todella yksinkertaista. Se, että peli on 100% väriä parannettu, antaa sille erittäin realistisen ilmeen ja lisää myös ulottuvuuden tunteen.

Yksi tämän pelin mielenkiintoisimmista osista on se, että aikarajoja ei ole. Tämä tarkoittaa, että voit pelata tätä peliä uudestaan ​​ja saada uusia asioita joka kerta. Muistatko kuinka kyllästynyt olet pelannut samoja tasoja useita kertoja? Nautit ehdottomasti tästä pelistä, jos kyllästyt siihen nopeasti. Pelissä on myös muutama piilotettu ominaisuus, jotka tekevät pelaamisesta mielenkiintoisemman.

Pelin mukana tulee pelilauta, virtalähde ja tasomuokkain. Peliä ohjataan ohjauslevyn painikkeilla. Pelilauta on jaettu eri osiin, ja myös pelaajan tekemät liikkeet tallennetaan. Virtalevy ohjaa pelaajien kuvakkeiden liikkumista pelilaudalla. Eri vaikeustasoja on myös, aloittelijasta haasteeseen. Monet tasot edellyttävät edistyneitä strategisen ajattelun taitoja voidakseen.

Monet ihmiset ovat nauttineet tämän pelin pelaamisesta. Itse asiassa siitä on tullut niin suosittu, että siitä on syntynyt monia jatko-osia ja laajennuspaketteja. Jos rakastat strategiapelejä ja viihdettä, sinun on todennäköisesti todennäköisempää saada käsiinsä Kameo. Se on saatavana useille eri alustoille eikä tule pettymään.