Montako Ihmistä Pelaa Fortniteä

Joten kuinka monta ihmistä pelaa Fortnitea päivittäin? Monet ihmiset nauttivat pelistä, ja se on yksi niistä peleistä, joka on uskomattoman suosittu. Se ei kuitenkaan ole vain peli – se on myös melko suuri sosiaalinen toiminta. Jos mietit, kuinka moni pelaa Fortnite-peliä, sinun on tarkasteltava pelaajapohjaa muutamasta eri näkökulmasta.

Aloitetaan siitä, kuinka moni pelaa Fortniteä Facebookissa. Tähän on oikeastaan ​​kaksi tapaa. Suosituin tapa on tarkastella kuinka monta ihmistä pelaavat yksin Facebookissa. Toinen on tarkastella kuinka monta ihmistä pelaa Fortnitea sosiaalisella alustalla, kuten YouTubessa tai Yahoo! Verkossa.

Jos katsomme vain Facebookia, näyttää siltä, ​​että aktiivisia käyttäjiä on noin kahdeksan miljoonaa. Tämä antaa meille tarvittavat perustilastot. Meidän on otettava tämä pelaajapohja huomioon laskettaessa Fortnite-peliä pelaavien ihmisten määrää. Se antaa meille noin kaksitoista miljoonaa miljoonaa aktiivista pelaajaa. Se antaa meille myös joitain numeroita pelaamiseen.

Jos katsomme pelkästään YouTubea, voimme arvioida, että pelaajia voi olla noin kuusisataa miljoonaa. Siksi voimme arvioida, että samanaikaisesti voi olla noin 12,5 miljoonaa pelaajaa. Nämä ovat kuitenkin vain arvioita, emmekä voi olla positiivisia, varsinkin kun on niin monia asioita, jotka voivat muuttaa laskelmiamme. Jos haluat pelata fortnitea ystävän kanssa, joka asuu tuhansien mailien päässä, voi olla erittäin hyvä idea käyttää kolmannen osapuolen työkalua laskelmien tekemiseen puolestasi.

Kun olet selvittänyt, kuinka moni pelaa Fortnite-peliä, sinun on nyt otettava huomioon maantieteellinen alueesi. Oletetaan, että asut Tyynenmeren luoteisosassa, niin tiedät, että sinulla on kaksitoista miljoonaa pelaajapohjaa. Sinun on jaettava tämä alueellasi asuvien ihmisten lukumäärällä, ja se antaa sinulle likimääräisen määrän pelaajia milloin tahansa. Jos tekisit väestönlaskennan ja kysyisit, kuinka monta ihmistä asui alueellasi, saat todennäköisesti kymmeniä tuhansia. Tämä luku on itse asiassa pieni, mutta se on tarpeeksi lähellä, jotta olisimme tyytyväisiä laskelmiin.

Joten kuinka moni ihminen pelaa Fortnite-peliä? Tähän kysymykseen on vaikea vastata varmuudella, koska se vaihtelee niin paljon päivästä toiseen. Vastaus ei kuitenkaan todennäköisesti ole kaukana, koska se on satoja tuhansia.