Mega Moolah Voitto

Mega MoLah on korttipeli, joka perustuu maailmankuuluun ”Moolah” -lauseeseen, jota myöhäinen nigerialainen kirjailija Chinua Achebe käyttää. Peli sisältää korttien sijoittamisen yhteen tiettyyn asetteluun riippuen siitä, muodostavatko ne ennen vai eivät. Pelin ovat tehneet suosituiksi Alex Maluski ja Mark Langan, jotka tuottivat alkuperäisen ”onential card” -tekniikan mukauttamisen, jota on käytetty muilla vastaavilla markkinarakoilla, mukaan lukien korttipelit nimeltä Clue ja Candyland.

Ytimessä tämä korttipeli pyörii ajatuksen pysyvyydestä ja sopeutumisesta. Pohjimmiltaan peli on siitä, mitä tarkoittaa pysyvä muuttuminen ja sopeutuminen voittamisen ja häviämisen aikana. Tätä varten sinun on ensin ymmärrettävä, että luonnon maailmassa on tiettyjä ominaisuuksia, joita voidaan pitää pysyvinä vakioina. Esimerkkejä ovat sää, maasto ja jopa eri lajien populaatio. Mega MoLahin näihin jatkuviin ominaisuuksiin kuuluu jatkuva taistelu lineaaristen yksiköiden ja jatkuvasti kasvavien asianajajien välillä, jotka haluavat voittaa mega-moolah-välimuistin hallinnan ja kasvattaa edelleen omaisuuttaan.

Vaikka jokainen neljästä asianajajasta on alttiina hyökkäyksille ja sitä on suojeltava, yksi parhaista strategioista on keskittyä kahteen asianajajaan ja suunnitella hyökkäyksesi heidän ympärilleen. Kaksi peliin osallistuvaa pääasianajajaa ovat Scrub Oak ja Scallywag. Scrub Oak on alttiina hyökkäyksille suoraan ja se otetaan usein pois ennen Scallywagin hyökkäystä. Kun Scrub Oak poistetaan, jäljellä olevat asianajajat voivat helposti voittaa tekemällä suuren määrän korkeita tarjouksia. Tämä johtuu siitä, että kuorintatammi on ainoa lisäosa, joka voidaan sijoittaa suoraan laudalle tarvitsematta leikata sitä toisesta laattasta.

Vaikka lineaariset yksiköt ovat alttiita hyökkäyksille, niillä on erinomainen suoja korkean tarjouksen tarjouksia vastaan. Mega MoLah koostuu kahdesta laatasta, jotka voidaan sijoittaa vierekkäin. Nämä laatat muodostavat L-muodon ja ovat alttiita hyökkäyksille. Jos asianajaja hyökkää Mega MoLahiin ja tekee korkeita tarjouksia, heidän on ensin poistettava yksi Mega-Tile-laatoista. Kun tämä on tehty, hyökkäävä asianajaja on alttiina hyökkäyksille ja se voidaan helposti poistaa maksamalla tarjouksensa, jolloin ainoa jäljellä oleva liitetiedosto (kuorintatammi) jää hyvään asemaan tarjousta vastaan.

Mega MoLah -pelin voittamiseksi voittajastrategiassa keskitytään tekemään mahdollisimman monta tarjousta ennen ajastimen loppumista. Yksi hyvä muistaa on varmistaa, että hintatarjousten jälkeen on jäljellä tarpeeksi rahaa verojen maksamiseen. Jos rahasi loppuu tarjouskilpailun aikana, sinulla on paremmat mahdollisuudet hävitä kuin voittaa. Mega MoLah -pelin voittamiseksi kannattaa keskittyä saamaan mahdollisimman monta tarjousta ennen kuin voitetut tarjoukset lasketaan.

Toinen loistava strategia on käyttää korkealaatuisia asetuksia. Pelatessasi puhtaassa ympäristössä mahdollisuutesi voittaa kasvavat dramaattisesti. On myös paljon hauskempaa pelata puhtaissa ympäristöissä. Siksi, jos haluat varmistaa voittavan pelin, kannattaa pelata puhtaassa ympäristössä.