Lataa Ilmaisia Pelejä

Jos etsit uutta tapaa ladata ilmaisia ​​pelejä, tässä artikkelissa kerrotaan, miten se tehdään. Muutamalla yksinkertaisella hiiren napsautuksella voit ladata monenlaisia ​​tietokonepelejä. Haluatpa pelata konsolipelejä tai PC-pelejä, on oikea tapa ladata ne mobiililaitteellesi. Tässä sinun on tiedettävä.

Ensin puhutaan peliteollisuudesta. Yksinkertaisesti sanottuna mobiilipelit ovat valloittamassa teollisuutta. Itse asiassa se on tällä hetkellä nopeimmin kasvava verkkoviihde. Mene vain Android-laitteidesi Google Play -kauppaan ja etsi Mobiili-osiosta. Jos sinulla ei vielä ole Google Play -tiliä, luo tili nyt. Kun olet luonut Google Play -tilin, voit ladata ilmaisia ​​pelejä heidän sisäänrakennetusta ilmaisista peleistä, ostaa niitä dollareilla tai senteillä tai jopa ladata monen pelaajan pelaamista ja chattailua verkossa.

Syy, miksi sinun pitäisi mieluummin ladata ilmaisia ​​pelejä maksamisen sijaan, on melko yksinkertainen. Aloittelijoille pelaat niitä ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että et käytä rahaa lainkaan pelikokemukseen. Tätä monet PC-pelit eivät tarjoa, minkä vuoksi monet ihmiset haluavat ladata ilmaisia ​​pelejä mobiililaitteilleen. Näiden pelien mobiilisovelluksissa on myös useita ominaisuuksia, kuten pelin sisäiset ostot, yhteydet muihin pelaajiin, chat-huoneet, joihin voi pelata, ja paljon muuta.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lataamaan ilmaisia ​​pelejä mobiililaitteillesi, siihen on paljon tapoja. Jos sinulla on esimerkiksi iPhone tai BlackBerry, Game Center -sovellus on loistava tapa edetä siinä. Paitsi että tämä sovellus antaa sinun ladata ja pelata ilmaisia ​​iPhone-pelejä, sen avulla voit tarkistaa uusia pelejä ja oppia pelimekaniikasta yleensä. Voit myös olla yhteydessä muihin Game Center -käyttäjiin, jotka saattavat myös etsiä pelejä ja tietoja sovelluksesta.

Toinen tapa ladata ilmaisia ​​pelejä on käyttää Amazon Appstore -sovellusta. Tämän sovelluksen, kuten Game Centerin, avulla voit ladata ja pelata monenlaisia ​​pelejä. Aivan kuten Game Center, sen avulla voit pelata pelejä useilla säätimillä, kuten kosketusnäytön käyttäminen liikkumiseen ja osoittamiseen, napautuspainike esineiden ostamiseen ja paljon muuta. Amazon Appstoren avulla voit myös lisätä kirjanmerkkejä aloitusnäyttöön ja tarkastella uusimpia julkaisuja ja selata käytettävissä olevia. Jos olet liikkeellä, tämä on yksi parhaista tavoista viihdyttää tien päällä.

Jos mikään yllä olevista vaihtoehdoista ei toimi, sinun on etsittävä verkkosivustoja, joiden avulla voit ladata ilmaisia ​​pelejä. Useimpia verkkosivustoja on helppo käyttää, ja sinun on kirjauduttava sisään ensisijaisella sähköpostiosoitteellasi. Joidenkin verkkosivustojen avulla voit ilmoittautua ilmaiseksi jäseneksi kokeilujaksoksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ladata ilmaisia ​​pelejä ja nähdä, onko sivusto sinulle oikea. Jos kokeilujakso päättyy ja päätät jatkaa, sinun on luotava voimassa oleva Amazon-tili. Tämä prosessi on yleensä hyvin yksinkertainen, ja se on melko samanlainen kuin ilmoittautuminen mihin tahansa muuhun verkkopalveluun.