Lasten Ilmaiset Pelit 3500

Internet on täynnä ilmaisia ​​pelejä kaiken ikäisille lapsille. Nämä pelit on suunnattu sitouttamaan lapsen aktiivinen mielikuvitus ja stimuloimaan hänen kriittistä ajatteluaan. Vanhempien on oltava valppaana siitä, kuinka paljon aikaa lapset voivat viettää pelialustoilla. On erittäin helppoa päästä hämmentymään ja löytää itsesi pelaamaan Spidermania, kun sinun pitäisi lukea papereitasi. Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla saat enemmän pelejä lapsille.

Määritä ensin rajat, kuinka paljon aikaa lapsesi pelaavat verkossa. Jos esimerkiksi aloitat Pokemonin pelaamisen joka ilta, rajoita tämä aika korkeintaan kahteen tuntiin. Pystyt todennäköisesti pysymään tässä rutiinissa useita viikkoja. Varmista, että he ymmärtävät ajan arvon ja tuntevat keskittymisen pysymisen arvon. Selitä, että heidän on pidettävä pelikokemustaan ​​elintärkeänä osana koulutusta.

Toiseksi, luo pelejä erityisesti alle tietyn ikäisille lapsille. Lapsille on tarjolla kirjaimellisesti tuhansia ilmaisia ​​pelejä, mutta suurin osa niistä on hyvin saatavilla alle kolmevuotiaille lapsille. Tämä antaa lapsille mahdollisuuden oppia hauskanpidon aikana. Lasten kasvaessa on kehittyneempiä ja monimutkaisempia pelejä, jotka vaativat enemmän aikaa ja vaivaa.

Toinen hyvä vinkki on ostaa ladattavia pelejä ilmaisten pelien sijaan. Tämä antaa lapsille suuremman mahdollisuuden tutustua pelimaailmaan. Monet vanhemmat ovat huolissaan siitä, että tekniikan kehityksen myötä heidän ostamansa pelit ovat liian monimutkaisia ​​lapsilleen. Ladattavat pelit tarjoavat upean mahdollisuuden pelata lastesi kanssa huolimatta tästä ongelmasta.

Lopuksi, etsi ilmaisia ​​pelejä lapsille, joilla on koulutusta. Esimerkiksi yksi lasten suosituimmista ilmaisista peleistä on nimeltään ABC. Tämä peli vaatii lapsia aakkoset. Vaikka sillä ei ole paljon monimutkaista kielioppia tai sanastoa, se opettaa silti arvokkaita käsitteitä.

Lasten rakastama tietokoneen suosikkipeli on nimeltään Tetris. Tässä pelissä pelaajan on asetettava värilliset pisteet riviin, jotta jokaisesta pisteestä saadaan kolme viivaa pudottamalla värillinen piste tiettyyn suuntaan. Tetris-peliä pelattaessa on tärkeää keskittyä näiden linjojen yhdistämiseen. Tämä saattaa tuntua aluksi yksinkertaiselta, mutta kun he oppivat asettamaan pisteet oikein, he voivat viettää tunteja harjoitellessaan tätä taitoa. Muita suosittuja lapsille tarkoitettuja ilmaisia ​​pelejä ovat kuplanmurskaimet ja sanahaut.