Laskulle Maksaminen Zimpleriä Vastaava

On monia yrityksiä, jotka saattavat miettiä, kannattaako maksaa ”Zachter” -maksu zimpleriä vastaavasta laskusta. Ensinnäkin on otettava huomioon, mistä maksat. Jos lasku on lähetetty sinulle kolmannen osapuolen toimesta, etkä ole antanut lupaasi tämän tuotteen myyntiin, sinun ei tarvitse olla velvollinen maksamaan siitä. Tämä tunnetaan yleisesti ”over the counter” -tilauksena tai ”OTC” -tilauksena. OTC tarkoittaa, että myyjä ei antanut lupaa tapahtumaan.

Jälleen kerran ”Zachter” -maksu on erilainen kuin OTC-myynti. ”Zachter” -maksu on valtuutettu elektroninen varojen siirto tililtäsi myyjän tilille. Jos laskuvastaava on OTC-tuote, sinun on silti allekirjoitettava maksu ja annettava valtuutus siirtoa varten. Sinun on myös annettava luottokorttisi tai muu maksutapa ja tiedot yrityksestä ja suhteestasi niihin.

Kun saat ”Zachter” -maksusi, sinun on jo tiedettävä päivä, jolloin lasku lähetettiin tilillesi. On tärkeää säilyttää kuitti, jotta voit tarkistaa, että maksu suoritettiin. Jos haluat pitää kirjaa maksun päivämäärästä ja kellonaikasta tai erääntyvästä summasta, tallenna kuitti, jotta voit palata siihen, jos tarvitset todisteita tapahtuman päivämäärästä tai kellonaikasta.

”Zachter” -maksusi käsittelemiseksi laskun antaneen henkilön on käytettävä tiliäsi maksun eräpäivän löytämiseksi. Tämä henkilö tekisi tämän kirjautumalla tilillesi verkossa. Jos olet kuitenkin määrittänyt verkkomaksun PayPalin tai muun tyyppisen verkkokaupan maksuprosessorin avulla, sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä kotitietokoneeltasi, jos sinulla on Internet-yhteys. Sieltä he voivat antaa sinulle erääntyvän summan tai voit maksaa kokonaan. Monissa tapauksissa yritykset haluavat maksaa kokonaisuudessaan, koska ne saavat varat ennemmin kuin myöhemmin, ja jos liiketoiminta ei onnistu, ne eivät menetä rahaa. He voivat myös saada laskuja asiakkailta, jotka eivät enää harjoita liiketoimintaa yrityksensä kanssa.

Kun olet käsitellyt ”Zachter” -maksusi, laskuvastaava näkyy Zomato-verkkosivustollasi. Voit sitten tarkistaa maksupäivän ja -ajan ja nähdä, onko sinulla vielä laskuja käsiteltäväksi. Jos teet niin, sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Maksa nyt” -painiketta. Siinä kaikki siinä on! Laskun pitäisi olla pian postilaatikossa, jotta voit käsitellä maksusi ja tehdä ostoksia Zomatolta.

Kun käsittelet maksua Zomaton online-järjestelmän kautta, pystyt ylläpitämään varojen hallintaa ja varmistamaan, että lasku saapuu asiakkaille. Tämä varmistaa, että asiakkaat ovat saaneet laskunsa, etkä ole unohtanut yhtään laskussa olevaa maksua. Käsittelemällä asiakkaidesi maksuja tällä tavalla rakennat liiketoimintaasi nopeammin ja pidät arvostetut asiakkaasi. Yrityksesi kasvaessa voit hyväksyä jopa luottokortteja ja sähköisiä sekkejä. Yrityksellesi sopivan maksuohjelman avulla voit hyväksyä maksun vastaavasta laskusta verkossa.