Laivanupotus Online Ystävä

Haaksirikon online-ystävän tekeminen voi olla haaste, varsinkin jos olet uusi peli. Saan sen, ja ymmärrän, että useimmat ihmiset haluavat rakentaa mainettaan ennen kuin he asettavat riskin kaikelle, minkä puolesta he ovat tehneet niin kovaa työtä. Joten mikä on vastaus? Älä luota keneenkään.

Tiedän, että sinua on käsketty olla luottamatta kenellekään, ja olen antanut tämän lupauksen useita kertoja. Pelaajat, jotka toistuvasti antavat lupauksia ystävälle (jopa lupauksen rikkomisen jälkeen), joutuvat usein pettämään myöhemmin. Kun näin tapahtuu, pelaajat pyrkivät estämään toisiaan sosiaalisessa mediassa ja kommunikoimaan vain muiden pelaajien kautta. Tämä on ongelma. Ystävät voivat auttaa sinua kasvamaan ja luomaan tukijärjestelmän, joka saa pelaajan tuntemaan olonsa mukavaksi.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä tehdessäsi haaksirikon online-ystävän, on saada heidät täyttämään lyhyt profiili puolestasi. Kuten mainittiin, pelaajat, jotka ovat rikkoneet sopimuksia, estetään yleensä tekemästä tulevia järjestelyjä. Lyhyt profiili antaa potentiaalisten pelaajien muodostaa suhde kanssasi tarvitsematta käsitellä kaikkia tosielämän suhteisiin liittyviä komplikaatioita. Sen avulla voit myös nähdä, minkälaisen hahmon online-ystäväsi tuo peliin.

Seuraavaksi sinun on lähetettävä viestejä useita kertoja päivässä varmistaaksesi, että otat yhteyttä pelaajiin ja kerrot heille tapahtumista ja uusista tasoista. Varmista, että jokainen viesti vastaa ansaitun tai saatavan kokemuksen tasoa. Esimerkiksi, jos pelaaja on juuri saavuttanut tason 10, hänen ei pitäisi lähettää viestejä siitä, kuinka paljon enemmän kultaa he ovat saaneet tai uusia tehtäviä. Pidä asiat asianmukaisina, ja pelaajat pitävät sinut sydämessään.

Nyt, kun olemme sydämen aiheessa, älä anna aluksesi tuhota sinua. Lähetä aika ajoin vilpittömiä ja aitoja lahjoja. Lähetä uutiskirjeitä, joissa on hyödyllisiä vinkkejä hylkyistä ja rungon korjauksista. Sinun tulisi myös tehdä kohta mennä minimatkoille, jotta voit todella tuntea asiakkaasi ja tavata uusia ihmisiä.

Yksi tärkeimmistä osista menestyvän online-ystävyyssuhteen ylläpitämisessä on aluksestasi huolehtiminen. Älä anna ystävien ja pelaajien käyttää sitä, kun he eivät käytä sitä. Tähän sisältyy sen korjaaminen. Tee korjaukset itse. Et välttämättä pysty aina korjaamaan kaikkia ongelmia, mutta yritä aina. Jos et, voit joutua tekemään kokonaan uuden hahmon, eikä tämä ole koskaan hauskaa!