Kirjaudu Ilman Rekisteröitymistä Hopa

”Onko mahdollista kirjautua sisään ilman rekisteröitymistä?” Tämän saattavat kysyä useat ihmiset, jotka eivät tiedä, miten käyttää Hopa-web-hosting-yrityksen tarjoamia palveluja. Totuus on, että monissa tilanteissa saatat joutua käyttämään ilmaista sähköpostitiliä, kuten useimmat ystävämme ja perheenjäsenemme tekevät. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä online-läsnäolon luomiseksi Internetissä.

Et ehkä voi käyttää sähköpostitiliäsi muiden verkkosivustojen kanssa, jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta. Voit kuitenkin rekisteröidä tilin ilmaiseksi Hopa-palveluun. Sinua ei vaadita antamaan luottokorttitietojasi rekisteröitymään tai kirjautumaan sisään Hopa-verkkosivustolle. Toinen asia, joka sinun on huomattava, on se, että Hopa ei jaa sähköpostiosoitettasi muille verkkosivustoille. Et myöskään saa roskapostiviestejä muilta sähköpostitileiltä.

Jotta voit käyttää Hopan palveluja, sinun on luotava sähköpostitili. Web-hosting-yrityksen tarjoamat sähköpostitilit ovat varsin hyödyllisiä. Kun olet luonut ilmaisen sähköpostitilin, voit rekisteröidä verkkotunnuksen ja hankkia Hopa-verkkopalvelun.

Useimmat ihmiset unohtavat usein muuttaa sähköpostiosoitettaan. He luulevat rekisteröityneensä verkkosivustolle ja unohtaneet poistaa sähköpostiosoitteen. Ne ovat kuitenkin väärässä. On sähköpostitilejä, joita sinun ei tarvitse rekisteröidä, kuten vaihtoehto ”Poista verkko käytöstä”, joka poistaa sähköpostitilisi käytöstä, kun tyhjennät selaushistorian ja tiedostot sähköpostitileiltäsi.

Muista myös vaihtaa salasanasi säännöllisesti. Tämä on erittäin tärkeä vaihe, varsinkin jos unohdit salasanasi. Viimeinen haluamasi asia on, että joku käyttää tiliäsi ja vaihtaa salasanasi. Kun et vaihda salasanaasi säännöllisesti, hakkerit voivat varastaa sähköpostiosoitteesi salasanan ja käyttää tärkeitä tietojasi. Hopan turvallisuusryhmä on toteuttanut toimenpiteitä estääkseen tämän tapahtumisen.

Muuten, jos olet unohtanut salasanasi, voit käyttää ”Vahvista sähköposti” -vaihtoehtoa nähdäksesi, oletko rekisteröitynyt vai ei. Joskus saat vahvistusviestin, jossa sinua pyydetään antamaan uusi salasanasi. Sitten sinua pyydetään syöttämään uusi, jonka pitäisi vastata juuri antamaasi, jos olet rekisteröitynyt itse. Voit sitten vaihtaa salasanasi ja viedä yrityksesi lopulta verkkoon.